Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor
Merhabalar, önümüzdeki haftalarda Likya Yolunun bir bölümünü yapmak istiyorum. Yol arkadası arıyorum. Aynı tarihlerde gitmek isteyen arkadaslara duyurulur. Selamlar
Ynt: Gezenbilir Yelken Eğitimi
Tekrar merhaba
Yanlis formüle ettim istegimi sanirim:-) Ben ve kuzenim biz teori kursunu gecen sene yaptik. Onlar Istanbul'da olduklarindan arada pratikte yaptilar. O nedenle mümkünse yelkenle cikilicak olursa orda oldugum tarihlerde katilmak isterim. Hatta biz...
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Tırmanış Etkinliği (23 - 25 Nisan 2010)
Selam Murat
beni alisik olmadigim zorluklarin beklediginin farkindayim. Malzeme temin etmek sorun degil. Kondüsyon neye yeter o beni daha cok düsündürüyor. Öte yandan bir yerden baslamam gerektigini biliyorum. :-(
Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Tırmanış Etkinliği (23 - 25 Nisan 2010)
Herkese merhaba
Katilmayi cok isterim. Henüz bilemiyorum yetisebilir miyim. Gidis dönüs saatleri daha kesin verebilirseniz Zürih-Istanbul-Zürich icin bilet bakicam. Simdilik bu kadar... selamlar
Ynt: Ayazma - Kazdağı Zirve - Körfez Rotası????
mükemmel! umarim bir daha ki sefere katilabilirim... bu seneyi cizdim..:-( ama seneye!¨:-)) bu keyifli anlari paylastiginiz icin kendi adima cok tesekkürler!
Ynt: Hasan Dağı Zirve Tırmanışı Duyurusu (11-12 Temmuz 2009)
ah, konusu bile edilmez benim ayagimin... cok üzüldüm ve ne diycem bilemiyorum... nasil oldu? gündüz varkti! neyse, allah korumus hepinizi! bir dahaki sefere güzel olucak insallah!:-) kendine iyi bak.
Ynt: Arama Sonuçlarına Ulaşamıyorum?
Merhaba Zerrin
:D tesekkürler! dedigim gibi link bugün calisti. dün problem vardi sanirim. ama linksiz arama yaptigimda kelimelerle arama sonuc vermiyor da ondan... her neyse. simdilik amacima ulastim ;)
en kisa zamanda görüsmek ümidiyle
Ynt: Arama Sonuçlarına Ulaşamıyorum?
Tekrar merhaba
Linkler icin cok tesekkürler. Tirnaklari da kullanmama ragmen sonuc alamiyorum. Gerci Zerrin'in yolladigi link calisti bugün ve sayfaya ulastim. Ancak genel olarak olan bir sayfaya ulasamiyor oldugumdan haber vermek istedim...
iki konu:
1- aramam sonuc vermedi, halbuki konunun acilmis oldugundan eminim (hasan dagi gezisi, ceranus, ceranuss; kelimeleri ile arama yaptim)
2- arama sonuclari en yeni mesajin yazildigi en üstte mi gösteriyor, yoksa eger bir gezi ile ilgiliyse o gezinin ilk gününü baz alarak mi siraliyor...
Ynt: Ayazma - Kazdağı Zirve - Körfez Rotası????
genel bir soru: rotalarla ilgili kitapciklar yok mu türkiye de? benim gibi bircok kimsenin ihtiyaci var gibi görünüyor.