espressosi kullanıcısının son içeriği

1. E

Satılık 60+10 Litre Hannah Çanta

Ynt: Satılık 60+10 Litre Hannah Çanta Merhaba, bu canta ilanini yeni gördüm. Satildi herhalde degil mi?
  2. E

Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor

Ynt: Likya Yolu Yürüyüşüne Arkadaşlar Aranıyor Merhabalar, önümüzdeki haftalarda Likya Yolunun bir bölümünü yapmak istiyorum. Yol arkadası arıyorum. Aynı tarihlerde gitmek isteyen arkadaslara duyurulur. Selamlar
  3. E

Gezenbilir Yelken Eğitimi

Ynt: Gezenbilir Yelken Eğitimi Tekrar merhaba Yanlis formüle ettim istegimi sanirim:-) Ben ve kuzenim biz teori kursunu gecen sene yaptik. Onlar Istanbul'da olduklarindan arada pratikte yaptilar. O nedenle mümkünse yelkenle cikilicak olursa orda oldugum tarihlerde katilmak isterim. Hatta biz...
  4. E

Gezenbilir Niğde Aladağlar Tırmanış Etkinliği (23 - 25 Nisan 2010)

Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Tırmanış Etkinliği (23 - 25 Nisan 2010) Selam Murat beni alisik olmadigim zorluklarin beklediginin farkindayim. Malzeme temin etmek sorun degil. Kondüsyon neye yeter o beni daha cok düsündürüyor. Öte yandan bir yerden baslamam gerektigini biliyorum. :-(
  5. E

Gezenbilir Yelken Eğitimi

Ynt: Gezenbilir Yelken Eğitimi Merhaba Seval 13. Mayis-18. Mayis arasi Istanbul'da olucam. 15. Mayis ve 17. Mayis icin programim olmadigindan yelken programi olusturabilirim diye düsündüm. Müsait misin?
  6. E

Gezenbilir Niğde Aladağlar Tırmanış Etkinliği (23 - 25 Nisan 2010)

Ynt: Gezenbilir Niğde Aladağlar Tırmanış Etkinliği (23 - 25 Nisan 2010) Herkese merhaba Katilmayi cok isterim. Henüz bilemiyorum yetisebilir miyim. Gidis dönüs saatleri daha kesin verebilirseniz Zürih-Istanbul-Zürich icin bilet bakicam. Simdilik bu kadar... selamlar
  7. E

Ayazma - Kazdağı Zirve - Körfez Rotası????

Ynt: Ayazma - Kazdağı Zirve - Körfez Rotası???? mükemmel! umarim bir daha ki sefere katilabilirim... bu seneyi cizdim..:-( ama seneye!¨:-)) bu keyifli anlari paylastiginiz icin kendi adima cok tesekkürler!
  8. E

Hasan Dağı Zirve Tırmanışı Duyurusu (11-12 Temmuz 2009)

Ynt: Hasan Dağı Zirve Tırmanışı Duyurusu (11-12 Temmuz 2009) ah, konusu bile edilmez benim ayagimin... cok üzüldüm ve ne diycem bilemiyorum... nasil oldu? gündüz varkti! neyse, allah korumus hepinizi! bir dahaki sefere güzel olucak insallah!:-) kendine iyi bak.
  9. E

Hasan Dağı Zirve Tırmanışı Duyurusu (11-12 Temmuz 2009)

Ynt: Hasan Dağı Zirve Tırmanışı Duyurusu (11-12 Temmuz 2009) dün haberim oldu! cok gecmis olsun hepinize...
  10. E

Ynt: Ayazma - Kazdağı Zirve - Körfez Rotası???? facebook tan ulasabilir miyiz etkinlige?
  11. E

Arama Sonuçlarına Ulaşamıyorum?

Ynt: Arama Sonuçlarına Ulaşamıyorum? Merhaba Zerrin :D tesekkürler! dedigim gibi link bugün calisti. dün problem vardi sanirim. ama linksiz arama yaptigimda kelimelerle arama sonuc vermiyor da ondan... her neyse. simdilik amacima ulastim ;) en kisa zamanda görüsmek ümidiyle
  12. E

Ynt: Arama Sonuçlarına Ulaşamıyorum? Tekrar merhaba Linkler icin cok tesekkürler. Tirnaklari da kullanmama ragmen sonuc alamiyorum. Gerci Zerrin'in yolladigi link calisti bugün ve sayfaya ulastim. Ancak genel olarak olan bir sayfaya ulasamiyor oldugumdan haber vermek istedim...
  13. E

iki konu: 1- aramam sonuc vermedi, halbuki konunun acilmis oldugundan eminim (hasan dagi gezisi, ceranus, ceranuss; kelimeleri ile arama yaptim) 2- arama sonuclari en yeni mesajin yazildigi en üstte mi gösteriyor, yoksa eger bir gezi ile ilgiliyse o gezinin ilk gününü baz alarak mi siraliyor...
  14. E

Ynt: Ayazma - Kazdağı Zirve - Körfez Rotası???? genel bir soru: rotalarla ilgili kitapciklar yok mu türkiye de? benim gibi bircok kimsenin ihtiyaci var gibi görünüyor.
  15. E

Gezi Kültürü, Doğa Sporları ve Harita Kullanımı ile İlgili Anket

Ynt: Gezi Kültürü, Doğa Sporları ve Harita Kullanımı ile İlgili Anket maalesef bu linkten ben hicbiryere ulasamiyorum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.