etezel kullanıcısının son içeriği

1. etezel

Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) Teşekkür ederim.
  2. etezel

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) teşkkür ederim bir değişiklik olduğunda tekrar heber verirseniz sevinirim.Programı kaçırmak istemiyum. Hoşçakalın......
  3. etezel

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) Arkadaşlar merhaba ben dün Yaban TV'deki İzci programına baktım ama Antalya'da yapılan etkinliğin programı yoktu başka bir konuyu işlemişlerdi. Bizim program ne zaman acaba yetkili bir kişi cavap verirse...
  4. etezel

Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ)

Ynt: Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ) Birde hatırladığım kadaryla orlarda telefon da çekmiyordu gerçekten çok şanslı bir gezi olmuş.... Neyi unutmuyoruz eğer şehirden uzkalaşıyorsak yanımıza bol içecek ve yitecek alıyoruz efenim...
  5. etezel

Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ)

Ynt: Geceden Gündüze, Yoğun Karda, Dağda, Aralıksız 17 Saat Off-Road (Elmadağ) Alp valla iyi cesaret etmişsiniz o hafta Türkiye genelinde ciddi bir yağış vardı zaten oraları tahmin edmiyorum. Bembeyaz kar örtüsünün altında bir taraftan da çok zevklidir eminim. Gerçi siz böyle planlamamışsınız...
  6. etezel

Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010)

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) Fotolarda videoda süper video zaten geziyi kısaca özetlemiş. Gene çok eğlenceli ve hoş sohbet bir gezi olmuş... Ellerinize ve yüreğinize sağlık arkadaşlar...
  7. etezel

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) Kezban ellerine sağlık fotolar süper..... teşekkürler.....
  8. etezel

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) evet doğrudur, eşime selamınızı iletirim.
  9. etezel

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) Doğru bende şaşırdım aslında kardeşimin telefonu bu kadar net çıkacağını bilseydim gezi boyunca da foto çekerdim.
  10. etezel

Ynt: Ankara Güdül; Kirmir Kenarında Piknik (31 Ocak 2010) Alp annene geçmiş olsun dileklerimizi ilet lütfen ellerinden öperiz... Umarım ciddi birşey değildir Bizde gidemedik Kirmir'e bizim düldül hala sanayide bir daha ki sefer olursa, inşallah birlikte katılırız.
  11. etezel

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) Elimdeki son üç fotoğrafı da yüklüyorum. bizde bayağı foto çekmişiz aslında Gazini tadı damağımızda kaldı daha nice Antalya gezilerinde görüşmek dileğiyle....
  12. etezel

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) Manzaralar o kadar güzel ki hemen bir tanesi bilgisayarımda masaüstüne yerleştirdim bile...
  13. etezel

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010)
  14. etezel

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) Biraz da koyun manzarasını ekleyelim bakmaya dpyum olmuyor ayrılmak o kadar zor geldi ki hele ki böyle denişz manzarasından karlı buzlu yollara düşmek ........
  15. etezel

Ynt: Antoff - Gezenbilir Buluşması; Antalya - Tekirova (Kemer) (22 - 24 Ocak 2010) Nette bazı sıkıntılar olmuştu bağlantı arada kopuyordu o yüzden foto başlıkları karışmış affola ;D ;D ;D ;D;

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri