Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm arkadaslar bayram tatılınde 1 hafta samsuna gıtmeyı planlıyorum ve cadır kampı yapmak ıstyorum orman ici denız kenarı cadır kamp yerlernı bılen varmı bilgi verırsenız adres telefon sevınırım...
mrb arkadaslar ben ege de 3 sınıf ı ogrencıyım yaklasık 4 yıldır amator olarak dagcılıkla ugrasıyorum daha once 3 kez bozda cıkıs yaptım ama ne kadar cıksakta malum doyulmuyor :) onumuzdekı hafta veya dıger hafta sonu tekrar gıtmeyı dusunyorm fakat bı ekıp olarak bozdag dusunen arkadaslar var...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Urla Barbaros Köy Orman Kampı Duyurusu (03 -04 Aralık 2011)
murat abı kamp ıcın sole spıle nife bozdag faln gıtsek olmazmı hem zırve yapmıs oluruz hem kamp daha mantıklı dıılmı..?
Ynt: İzmir ve Çevresinde Çıkılabilecek Karlı Rota
ben bornavada oturyorum bozdag gıttım 2 ay once ama kısın dolmuslar calısmıyo demıslerdı bıde ben fıatı sormayı unutmustum bılgnız varmı ucretten