Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
ceviz meviz anlamam yazdığıma pişman ettiniz zaten şaka da yapmayalım siz ciddi ciddi konuşun en iyisi ben çalışayım biraz
vildan hanım çok haklısınız ben işte öyle cansıkıntısından laf olsun diye konuşuyom
formun deliside diyebiliriz kısaca :)
Hipinize merhaba Kaz Dağları kampını resimlerini şimdi inceleyebildim soğuktan sanırım hiç öyle gülen yüzler göremedim bi önceki kampınız dahamı güzeldi ne:::::::::::)
bensiz giderseniz böyle olur :)
hoşlanmamak değilde başka sebebler oldu en baştada batıyorummmm:::) mert var oğlum görmüşsündür .e onsuz gitmemem pazar günü yürüyüş için aşağı yukarı 200.00 YTL demek bu :):))
İzmire ne zaman dönüyorum şirket böyle giderse birer ikişer yol vericek zaten...
Ynt: Bahçeköy Atatürk Arboretumu
nasıl gitmemişim daha önce umarım sonbaharın güzelliklerini kaçırmadan oraya bir gezi düzenlenir hafta sonu giremediğimize göre teşekkürler :)
benim için geçerli değilde bayramda ne yapsak programları var ofiste arkadaşlara göstermek için aradım
gülten hanım sizede selamlar :)