Evren UYANIK kullanıcısının son içeriği

1. Evren UYANIK

Lastik Seçimi

Ynt: Lastik Seçimi Evet ne yazık ki bu ebatta fiyatlar oldukça yüksek. Ben de 380'den almıştım galiba. Ön arka ayar, balans, siboplar vs. toplamda 1600 lira gibi bir şey ödemiştim.
  2. Evren UYANIK

Lastik Seçimi

Ynt: Lastik Seçimi Bende de 2008 RAV4 var, kısa süre önce yeni değiştirdim lastikleri, Dueler H/T 687 aldım. Hem arabanın fabrika çıkışı lastiği, hem de aracın genel kullanım amacına uygun bir lastik. Birçok markaya birçok modele baktım. Sonunda yine bu uygun göründü bunu aldım. Off-road...
  3. Evren UYANIK

Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine

Ynt: Nikon Makine ve Lens Seçimi Üzerine Ben İzmir'de yaşadığım için Doğubank'ı iyi bilmiyorum, ancak Fotografium dediğiniz gibi ciddi bir firma. Bir ürün satın aldığınızda hızlı bir şekilde gönderiyorlar. Ürünleri faturalı ve garantili, müşteri hizmetleri de iyi. Internetten alışveriş için...
  4. Evren UYANIK

2007 Vitara DDIS için sağ ön dış aks kafası arıyoruz bulamıyoruz

Ynt: 2007 Vitara DDIS için sağ ön dış aks kafası arıyoruz bulamıyoruz Herkes eski kasa olsa kolay ama yeni kasa bulamazsınız diyip duruyor. Yeni kasalar daha fazla eskimedi yedek parça fazla lazım olmadı da millet yan sanayisini mi yapmıyor nedir anlamadım. Yeni kasa da olsa 5-6 yıldır piyasada...
  5. Evren UYANIK

2007 Vitara DDIS için sağ ön dış aks kafası arıyoruz bulamıyoruz

2007 Vitara 1.9 dizel sahibi bir arkadaşım off-road gezisinde aks çıkardı. Sağ ön dış aks kafası bozulmuş. İzmir'deki parçacılarda yan sanayisini bulamadık, servis de orijinaline 1150 lira diyor. Çıkmacılarda araştırıyoruz ancak İzmir'de de imkanlar kısıtlı. Diğer şehirlerde (İstanbul, Ankara...
  6. Evren UYANIK

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Katılıyorum. Motor ömrünü kısaltmak, pompa enjektör vb. parçaların ömrünü kısaltmak, çevreyi kirletmek (emisyon) ve şu anda aklıma gelmeyen azımsanmayacak sayıda dezavantajı muhakkak vardır. Seçim sanırım gelecek artı güç karşılığında çıkacak...
  7. Evren UYANIK

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Bu arada bir soru da ben sormak istiyorum 1.9 DDIS kullanıcılarına. Yeni turbo dizellerde bilindiği üzere turbo basıncı aracına göre 1500-2000 devir aralarında geliyor, bu devirlerden sonra araç çok iyi hızlanıyor, ama bu devirlerin altında turbo...
  8. Evren UYANIK

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Evet konunun dışına çıktık ama zararı yoktur diye umarak devam ediyorum. Benzinli turbo araçlarda turbo basıncı yükseltilerek artı güç/tork alınıyor. Dizel araçlarda da bu mümkün olsa gerek, ancak öncelikli olarak mazot basıncı yükseltilerek...
  9. Evren UYANIK

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Power System Türkiye Distribütörü'ne sordum bu olayı, %2-3 fark olabilir ama %15-20-30 gibi bir yanılgı payı olamaz yol bilgisayarında diyor. Bu kadar hatalı gösteriyorsa sistemde veya araçta başka bir sorun vardır diyor.
  10. Evren UYANIK

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Yeni nesil turbo dizellere uygulanan chip tuning veya modül uygulamaları bildiğim kadarıyla mazot basıncını arttırma esasına göre çalışıyorlar. Sonuç olarak gaza %100 basıyorsanız atıyorum %130 basıyormuşsunuz gibi bir durum oluşuyor. Sabit hızda...
  11. Evren UYANIK

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Bence de gereksiz bir tartışma ve alınganlık olmuş. Sağda solda uçanların kaçanların yorumlarına takılmayın. Kimsenin kimseye bir şey ispatlamak gibi bir misyonu olmadığı için başkalarının yaptığı yorumlarla rezil olmak gibi bir durum söz konusu...
  12. Evren UYANIK

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Baya dişli bir yere girmişsiniz. Çamur, kar, eğim... Her yanı kilit olsa bile yine de uygun lastik olmadan orada çıkması zor. Kar lastiği veya MT lastik gerekir sanırım...
  13. Evren UYANIK

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Pedere yıllarca söyledim sana bir 4x4 yapalım diye, yanaşmadı. Şimdi yakından görünce hoşuna gitti istedi, artık elini cebine atacak biraz :)
  14. Evren UYANIK

Yeni Kasa >2006 Grand Vitara için 2,125" yükseltme kiti ve uygulaması

Ynt: Yeni Kasa >2006 Grand Vitara için 2,125" yükseltme kiti ve uygulaması Konunun üstünden çok zaman geçmiş, güncelliği kalmamıştır ama bir iki kelime yazmak istedim. Rocky Road'un kitini yabancı forumlarda araştırdım. Kamber ayarı için 30-40 Dolar ek ücretle aparat gönderiyorlar, önde...
  15. Evren UYANIK

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Bu konuyu tekrar bir hortlatasım geldi :) RAV4'ü 8-9 aydır aktif olarak şehir içinde ve arazide kullanıyorum. Genel olarak memnunum, ancak yangın şeritlerinde bazı aşırı dik çıkışlarda sorun yaşadığım için low range olması münasebetiyle niye GV...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri