Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: SLR Önerisi ?
sen yok dedin ama piyasayı bilmiyorsun galiba burada şu ürün var, 2006 ürünü d40 almaya değer mi peki ?
http://www.fotografium.com/x_nikon-nikon-d40-18-55-mm-lens-dahil-2-gb-kart-hediyeli-stoktan-ayni-gun-kargo-_19695.php?k_id=1123&kn=NIKON+DiJiTAL+SLR+FOTOGRAF+MAK%DDNELERi
SLR Önerisi ?
1.000 / 1.200 TL cidarında yeni model bir SLR önerebilir misiniz, işi abartmaya gerek yok lens falan almayacağım default makina ile takılacağım :P
Nikon mu Canon mu ?
Lens'siz bu işler olmaz vb. bilimum lugatlardan uzak olalım lütfen ;D
Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası (22 Kasım 2009)
işte benim branşımmm :P
gezenbilir takımına karşı bir takım çıkartırım en azından 4 kişi bankoyuz 2 de gzb'den gelir 6 tamam işte :D
uuuu müthiş öneri, korukent bowling veya galeria bowling alkol serbest buralarda olursa çok memnun olurum ;D :P
latife yapıyorum canım tabiki olur o kadarcık aksaklıklar bizlerde ne oturma kalma eğlenme meraklısıymışız action bitti halen kalalım neden kalmadık diyoruz ;D
organizasyon güzeldi ama bir lider eksikliği vardı ben seval'e yüklüyorum bunu ahahaha faturayı ona keselim ilgilenmedi bizimle dağdan taştan geldik bi ton kişi bir de mücadele verdik hopp evlere dağıldık bi sonraki etkinlik dağda bayırda...
hmmm avrupa yakası bahçelievler avcılar gibi bölgelerde bakılacak yerler varsa bende bakabilirim bilgin olsun ;)
bi abi vardı adını bilmiyorum hafif tombulca ayakkabıları beyaz bizim takımdaydı (mavi takım) 2 çay da ısmarladı bize hiç unutmam saygılar abi :P
neyse siperden sipere koşuyorum o sırada seni gördüm uzanmıştın resmen ceza alanında...
ya ben aslında kırmızı takımdan fena korkmuştum dedim bunlar deneyimli bizi parçalarlar siperlerden kafamı çıkartmıyordum lakin hiç beklediğim gibi olmadı acep çaylaklar mı şanslı günündeydi ;D