eyes78 kullanıcısının son içeriği

1. E

Sonar S860 A/T

Ynt: Sonar S860 A/T arakadaşlar düzeltiyorum internet sitesi www.sonarlastikleri.com
  2. E

Sonar S860 A/T

arkadaşlar iyi bir a/t lastik ihtiyacınız var ise www.sonarlastikler.com dan ürünler kısmında S860 ı inceleyebilirsiniz. 205/80 R 16 235/75 r 15 235/85 r 16 30x9,50 r 15 ve 31x10,5 r 15 ebatlarında mevcut
  3. E

Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı

Ynt: Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı bende firmaların insan odaklı çalışmaları gerektiği için,kişiler gelip geçerler diyorum:)
  4. E

Ynt: Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı ben verdiğim örnekte sadece böyle hataların heryerde karşımıza çıkabileceğini anlatmaya çalıştım ben zaten size yapılan hatanın önemli veya önemsiz olduğunu anlatmıyorum,size yapılan bir hatadır ve bence hatanın büyüğü küçüğü olmaz.ben sadece bu...
  5. E

Ynt: Mollaoğlu'ndan Lastik Alacaklara Uyarı Cemal Bey öncelikle geçmiş olsun.Mollaoğlu otomotivden bende M/T lastik aldım hatta daha sonra binek arabama bile ordan lastik aldım. Ben verilen hizmetten gerçekten mutluyum hatta lastiklerimi aldıktan sonra lastik konusuyla alakalı olmayan bir kaç...
  6. E

Mud Terrain Lastik

Ynt: Mud Terrain Lastik 285/75 R 16 M/T yi bilmiyorum ama 265/75 R 16 FEDERAL M/T www.lastix.com da satılıyor. Ayrıca ellerinde birçok ebatta FEDERAL M/T var ihtiyacı olanlar kontağa geçebilir.
  7. E

Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ?

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? kesinlikle M/T deyince Federal derim. isterseniz lastikleri www.lastix.com dan online olarak alabilirsiniz hemde Türkiyenin her yerine ücretsiz kargo yapıyorlar
  8. E

Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım?

Ynt: Suzuki Vitara JLX Lwb 1.6 16v'i Monster Vitara'ya Dönüştürme İçin Yardım?.. bence araca 30x9.5 r 15 yada 31x10.5 r 15 takmalısın lastik olarakta federal M/T öneririm. www.lastix.com sitesinden lastikleri temin edebilirsin
  9. E

Fabrika Lastik Ölçüsüne Göre Hesap Bulma Tablosu

Ynt: Fabrika Lastik Ölçüsüne Göre Hesap Bulma Tablosu www.lastix.com da iyi bir dönüştürme tablosu var ordan yararlanabilirsin.
  10. E

Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım?

Ynt: Suzuki Vitara JLX Lwb 1.6 16v'i Monster Vitara'ya Dönüştürme İçin Yardım?.. bana kalırsada suzıkı lerin en ideal ölçüsü 30x9,50 r 15 sorunsuz yıllarca kullan:)
  11. E

Hangi Araca Hangi Lastik Yakışır ?

Ynt: Hangi Araca Hangi Lastik Yakışır ? 265/75 R 16 M/T de gerçekten güzel durabilir aslında
  12. E

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? arkadaşlar bende bir federal M/T kullanıcısıyım.M/T lastiklerin ses yaptığı bir gercek ama Federal olsun veya diğer markalar olsun bunların arasındaki ses farkları farklı değildir sesin nedeni diş yapılarından kaynaklanır.ayrıca ben aracımdaki...
  13. E

Ynt: Asfaltta En Sessiz MT Lastik Hangisi ? Federalin distribütörü yoktu eski distribütör ile sorunlar vardı ama artık bu sorun ortadan kalkmış ve yeni distribütörü ile iddialı geldiklerini söylüyorlar ve bulunabilirlik sıkıntısını eskisi kadar yaşatmıyacaklarmış
  14. E

CJ 5 Lastik

Ynt: CJ 5 Lastik Federaller tekrar türkiyeye gelmeye başlamiş, fiyatlarıda avantajlı. www.federalturkiye.com dan inceleyebilirsiniz
  15. E

BF Goodrich AT - Yokohoma go12; Hangisi ?..

Ynt: BF Goodrich AT - Yokohoma go12; Hangisi ?.. AT düsünüyorsan http://www.federalturkiye.com/page4.php?view=preview&image=28&category=0 MT düşünüyorsan ise http://www.federalturkiye.com/page4.php?view=preview&image=29&category=0 incelemeni öneririm

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR