eyyup53 kullanıcısının son içeriği

1. E

98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü

Ynt: 98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü usta numarasıyla buldum parçayı ama 2.el çıkma bir parça sende öylemi almıştın sıfırı yok galiba
  2. E

Ynt: 98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü usta bazı sitelerde okudum gümrüğü filan takılıyormuş bazı ürünler oğraştırıyormuş gidip alması,bide ödemeyi kredi kartından yapsak olurmu yoksa dolar hesabımı açmamız lazım,bide aradığım parçanın ismini türkçe yazıyorum çıkmıyor ingilizceye...
  3. E

Ynt: 98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü oğuz hekimoğlu,usta sen benim istediğim parçayı getirtebilirmisin ben senden alsam bu kıyağınıda unutmam,ben hiç alışveriş yapmadım ebaydan kesin sıkıntı yaşarım yardımcı olursan çok sevinirim 05359342515 bu numaradan ulaşabilirsin bana
  4. E

Ynt: 98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü palpay hesabı filan var nedir bu anlamadım
  5. E

Ynt: 98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü arkadaşlar kusura bakmayın ama bi şey rica edicem sizden bu ebaydan siparişi nasıl vericem aradığım parçayı nasıl bulucam nereden aratıcam bu gaz kelebek sensörüni yardımcı olursanız çok sevinirim bide kaç güne gelir parça
  6. E

Ynt: 98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü arkadaşlar sipariş versek kaç güne geliyor eve teslim ediyorlarmı site yazan fiyatlarmı geçerli yoksa gümrükte ekleme yapıyormu
  7. E

Ynt: 98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü ilginize teşekkürler, bana cmpsensörü (eksantrik mili pozisyon sensörü) tp sensörü (gaz kelebeği pozisyon sensörü) bana bu 2 parça lazım ikitelli sanayide çıkmasını bulsam ne kadar sağlıklı olur sizce birde arabanın motorunu yıkatmıştım ondan...
  8. E

Ynt: 98 vitara v6 gaz kelebek pozisyon sensörü merhabalar ya banada 1999 suzuki grand vitara gaz kelebeği sensörü lazım ebay sitesine baktım teslimat adresinde ülke olarak sadece abd ve kanada var türkiyeye nasıl getirtibilecez bunu

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR