Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burak Bey hayırlı olsun.Siz yapında bizlerede ön ayak olun.Bende aylardır düşünüyorum aynı şeyi bir türlü şeytanın bacağını kıramadım.Ama bir gün benimde kamper karavanım olacak.Şimdiden size kolay gelsin.Menemen/İzmir Fatih.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; VW T3 Camper - (metin0035)
Metin abi aracınızı güle güle kullanın.Gönlünüze göre daha büyük araçları yaparsınız inşallah.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Mercedes Alkoven-(mehmet_mtrs)
Sayın Mehmet Abi kolay gelsin.1 aydır yazı görmeyince yazayım dedim.Karavana devam ediyorsundur herhalde.İyi akşamlar.
Ynt: Benim Karavanım; Hyundai H100 Alkovan - Şeref Güçlü (mseref)
Mseref bey karavanınızı iyi günlerde sağlıcakla kullanın.Desenize bunca yıldan sonra hareketli günler sizi bekliyor.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Levent (buralpdi)
Hayırlı uğurlu olsun kolay gelsin Levent bey. Yusuf beyden sonra sizin camperın yapılışını izleyeceğiz.Bizler için büyük kazanım,imalat aşamalarını böyle takip edebilmek.Darısı başımıza....
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu
Ad - Soyad: Fatih Gül
Doğum Tairihi ve Yeri: 1965 - Trabzon
Memleket: İzmir
Semt: Menemen
İlgi alanları: Arabanın gittiği yere kadar gidip çadır kurmak.