farukaan kullanıcısının son içeriği

1. farukaan

Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010) Orayada girdiniz yani? :o Cidden süpersiniz :) Neyse..Şimdide aklıma kanyon takıldı ;D 17 Ekim'i sabırsızlıkla bekliyorum...
  2. farukaan

Yeni Başlayan Kampçılar İçin Malzeme İncelemesi

Ynt: Yeni Başlayan Kampçılar İçin Malzeme İncelemesi Teşekkürler Mert Bey..Önerilerinizi dikkate alıcağım,kadıköy bana biraz uzak aşağı yukarı 800km kadar :D,fakat sitenizi inceleme fırsatı buldum,kendime uygun ürünler bulabileceğimi düşünüyorum,tekrar teşekkürler...
  3. farukaan

Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010) Teşekkürler Murat bey.. ''Cihanbeğendi mağasınının 6 metrelik dikey girişinden sonra 100 metrelik ana galerisi başlar'' Bu cümlede kastedilen 100 metrekare büyüklüğünde bir salon gibi...
  4. farukaan

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Hımm..Burayı yeni keşfettim,forum yapı itibariyle ilk gelenleri biraz zorluyor gerçekten :( İsmim faruk,33 yaşındayım,kaan isminde 4 yaşında bir oğlum var çok iyi araba kullanır,pc başında oturur,dıscovery'de ultımate survıval izlerim :D Benim asıl...
  5. farukaan

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010) Hehe..Önden siz buyrun o zaman ;D
  6. farukaan

Gezenbilir İzmir ; Buca Kaynaklar - Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (24 Ocak 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Buca Kaynaklar - Nif Dağı Zirve Doğa Yürüyüşü (24 Ocak 2010) Nif dağının bazı bölümlerinde hititlilerden kalma kaya kabartıları varmış,çeşitli savaşçı figürleri sanırım..Bunlar Nif'in Buca tarafındamı acaba? Çok merak ettim ::)
  7. farukaan

Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010) Gerçekten muhteşem güzelliklerimiz varmış,halbuki ben bunları ancak şimdi farkedebiliyorum..Bana İzmir'de böyle yerler olucağını söyleseler güler geçerdim sanırım,o derece kaptırmışız kendimizi...
  8. farukaan

Ynt: Yeni Başlayan Kampçılar İçin Malzeme İncelemesi Arkadaşlar ben yeni yeni malzeme toplamaya başlıyorum,herhangi bir tecrübem hiç olmadı bugüne dek..Şimdi bu sırt çantalarının bele dayamalı modelleri var(isminin ne olduğunu bilmiyorum :) ) Çok farkediyormu bunlar taşıma,rahatlık vs...
  9. farukaan

İzmir Kuşadası Yürüyüş Grubu ; Selçuk - Keçi Kalesi Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010)

Ynt: İzmir Kuşadası Yürüyüş Grubu ; Selçuk - Keçi Kalesi Doğa Yürüyüşü (21 Mart 2010) Adaya her gidişimde birgün çıkıcam dediğim ama bunu asla reele dökemediğim yere çıkmışsınız :) İnşallah bir dahaki seferinizde bende yanınızda olurum..
  10. farukaan

Ynt: Yeni Başlayan Kampçılar İçin Malzeme İncelemesi Liste için çok teşekkürler,benim gibi yeni başlayanların işine yarıyacak güzel bilgiler var..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR