Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)
şimdi hatırladım beni kazım abi kaşıdı. unimok en az iki sefer inip cıktıktan sonsa benim o rampayı cıkmam imkansızdı.
Ynt: Anneanne, Kesmezse Babaanne Yokuşunda Off-Road Gezisi - Ayazağa (18 Ocak 2009)
her nekadar annane bana mezar olduysada güzel bir geziydi. gerci ben ne güzel apo dayıyla yokusun dibinde mangal başında oturuyoduk.
ben şimdi bi tane walk tolk i alsam işe yaramaz yani öbürünüde ben sevmiyorum kocaman anten arabanın torpidolar delik deşik
çagrı helal olsun sana liste yine kabarmış iyce.
bu kadar kısa zamanda, sen bu işi biliyosun :P
dayı enson kısırkaya gezisinden sonra biyere gidemedim işlerde bi acayip bunaldım iyice zaten sırf sitres atmak için savaşırız artık :P
Ynt: Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası
valla bu dediniz tuv de biraz zor olacak. ama ben izmite 1 hafta önce bir ruhsat gönderderdim dediniz gibi yaptırdım.
Ynt: Off-Road Araçlarımızı Muayene Yaptırabilmek İçin İmza Kampanyası
bu işin en güzel yanı işletecekler ruhsata ne polisle ugraşıcaz nede muayneyle bunun olması lazım bence