Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://www.youtube.com/watch?v=BDGJHyTQ9Nc
HAFTA SONU GÜMÜŞHACIKÖYÜNDE OFF ROAD ETKİNLİĞİNE KATILDIM. SAĞOLSUNLAR ARKADAŞLARIN HEPSİ MACERA BAĞIMLISI.
VİDEOMUZ VAR BAKARSANIZ GÜMÜŞHACI KOYUNDEKİ _____ATV TEMA GHK_____ NE KADAR İDDALI OLDUKLARINI ANLARSINIZ HERKESE DOĞADA AİLESİYLE İYİ GÜNLER...
Ynt: Amasya Off-Road'cular Buluşması
fırat bey tavşan dağı merzifon da bılmıyorum olları ve manzarası buraları gezdinizmi bilmiyorum yazın degılde kışın buranın yolları ve manzarası bı harika bolgede pek aktıf degılız.
İnşallah varın altınkaya barajına gitcez derneğe iki tane surat teknesi...
Ynt: DERİN YAMAÇ SPOR KULÜBÜ MERZİFON
Derneğimize göstermiş oldugunuz ilgiden dolayı herkeze tesekkurler.
Dernek başkanımız Syn. Rıdvan GÜNDÜZ ilgi alakalarından dolayı tesekkuler.
Ynt: ARAZİ ARAÇI OTOMATİK VS MANUEL Mİ OLMALI?
nejat bey vallaha okumada gırdım hemen soruna o kadar doga asıgıyım kı arkadaslar kusura bakmasınlar. uyardıgın ıcın tesekurler
aracımda ınvertör var sabaha kadar 15 watt ısık dıger elektrıklı gerecler de tukettıgınden aracın akusu bıtıyor olmaz...
MERHABA ARKADASLAR YAESU VX 7R TELSIZIM VAR EBAYDA GEZERKEN KULAGA TAKILAN FAKAT KONUSMASINI KULAKTAKI KEMIK TITRESIMINDEN ALARAK CALISAN KULAKLIK VARDI BUNU KULLANAN ARKADAS VARMI. YOKSA BOGAZA TAKILAN KOLYE GIBI VAR BULUNDUGUN ORTAM BIRAZ RUZGARLI SEZ PARAZIT YAPIYOR BU KONU HAKKINDA BANA...
Ynt: Amasya Off-Road'cular Buluşması
Merhaba Fırat bey yıllardan berı benım cınde bır tutku taşhan daglarında off road yapmak ınsallah tanısırız etkınlıkerımız cok gelın buyrun sızde katılın...
Ynt: CNG DÖNÜŞÜMÜ
Arkadaslar dalgıç tuplerini dolduruyorum . faka işin enterasan tarafı o kadar buyuk degıller arasacın dısına koyabılırsınız bahçelı evı olanlar yuksek bar komp. bu ısı evdede yapabılır bır dalgıc tupu 300 bar yaklasık 30 dakidada doluyor evde 2 tane doldurdugunuz dusunun...