Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Pajero mu Feroza mı?
Hayırlı Olsun.Ancak ben Tek Kelimeyle PAJERO Diyorum Şenlikteki Performansı Çok iyiidi Ladikoffroad team arkadaşımızın aracı ;)
Ynt: CJ5 mi CJ7 mi?
Slm Lar Arazide 5 Uzun Yolda 7 Arazide 5 İn Girdiği Çıktığı Yerlerin %60 ına 7 Giremez Ancak 7 Nin Özelliği Şu dur uzun Yolda arkadaki İnsan Daha Rahat Eder Daha Bunun Gibi Vs. Vs.
Ynt: Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008)
Gerçekten bol çamurlu bir gezi olmuş gerçekten ala balıkllar muhteşem gözüküyor.
Ynt: Arabanızı Suyla Çalıştırın :)
Perşembe yaylasına çıkarken bu sene amcamın arabası mazotlu cj8 ancak aybastıyada mazot aldıktan sonra aracı tekleme yapmaya başladı nedeni mazotun içinde su varmış araç o yüzden tekleme yapmış :)
Ynt: Off-Road Size Göre ''Araç''mıdır ; ''Amaç'' mıdır ?
Arkadaşlar bence ikiside ;DÇünkü araç olsa ancak amaç olsamasa neye yarar ama amaç olupta araç olsamasa gene olmaz.
Ama şu şekilde amaç olsada araç olmasada ben varım ben batsamda girecem batmasamda derseniz o başka :)