fatsalı usta fırat kullanıcısının son içeriği

1. F

CJ5 ime Dizel Motor Arıyorum

Ynt: CJ5 ime Dizel Motor Arıyorum bence dizel atma derim orjinali her zaman iyidir.
  2. F

Grand Cherokee 5.2 97 Model

Ynt: Grand Cherokee 5.2 97 Model Hayırlı Olsun kazasız belasız sürüşler ve bol çamurlu günler :)
  3. F

Unimog Kayışdağı Test Gezisi (16 Temmuz 2008)

Ynt: Unimog Kayışdağı Test Gezisi (16 Temmuz 2008) o çamur ünimoga asfalt gibi gelir :)
  4. F

Sizce Hangi Lada Güzel?

Ynt: Sizce Hangi Lada Güzel? Tabiki Sağdaki aslan parçası 8) Yenisi Gerçekten çok Zayıf Onunla gideceğin yer Otoban Olur :D
  5. F

Pajero mu Feroza mı?

Ynt: Pajero mu Feroza mı? Hayırlı Olsun.Ancak ben Tek Kelimeyle PAJERO Diyorum Şenlikteki Performansı Çok iyiidi Ladikoffroad team arkadaşımızın aracı ;)
  6. F

Uludağ Off-Road Sansarak Gezisi (05 Temmuz 2008)

Ynt: Uludağ Off-Road Sansarak Gezisi (05 Temmuz 2008) Güzel Gezi Olmuş Ancak Birazda Çamur Olsa Tam Güzel olacak :)
  7. F

XJ Off-Road'a Hazırlandı

Ynt: XJ Off-Road'a Hazırlandı Araba Çok Diri Duruyo Gerçekten İşçilik Çok Güzel Bu Arabalara Modifikasyon Yakışıyor :)
  8. F

CJ5 mi CJ7 mi?

Ynt: CJ5 mi CJ7 mi? Slm Lar Arazide 5 Uzun Yolda 7 Arazide 5 İn Girdiği Çıktığı Yerlerin %60 ına 7 Giremez Ancak 7 Nin Özelliği Şu dur uzun Yolda arkadaki İnsan Daha Rahat Eder Daha Bunun Gibi Vs. Vs.
  9. F

CJ 5 ile Wattabe Özel Yapay Off-road Parkuru (19 Haziran 2008)

Gerçekten Cj Ye Buralar Otoban Gibi Gelir:D
  10. F

Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008)

Ynt: Kırklareli Sivriler Köyü Civarı Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Mayıs 2008) Gerçekten bol çamurlu bir gezi olmuş gerçekten ala balıkllar muhteşem gözüküyor.
  11. F

CJ 5 ile Wattabe Özel Yapay Off-road Parkuru (19 Haziran 2008)

Çok zor bir etaplara benzemiyor.
  12. F

Arabanızı Suyla Çalıştırın :)

Ynt: Arabanızı Suyla Çalıştırın :) Perşembe yaylasına çıkarken bu sene amcamın arabası mazotlu cj8 ancak aybastıyada mazot aldıktan sonra aracı tekleme yapmaya başladı nedeni mazotun içinde su varmış araç o yüzden tekleme yapmış :)
  13. F

CJ7

Ynt: CJ7 güzel makina orkun bey gerçekten muhteşem
  14. F

Off-Road Size Göre ''Araç''mıdır ; ''Amaç'' mıdır ?

Ynt: Off-Road Size Göre ''Araç''mıdır ; ''Amaç'' mıdır ? Arkadaşlar bence ikiside ;DÇünkü araç olsa ancak amaç olsamasa neye yarar ama amaç olupta araç olsamasa gene olmaz. Ama şu şekilde amaç olsada araç olmasada ben varım ben batsamda girecem batmasamda derseniz o başka :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri