Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kavacık Dere - Güzelbahçe Doğa Yürüyüş Duyurusu (01 Mayıs 2011)
Arkadaslar iyi aksamlar;
Gecen haftaki kamptan sonra bu hafta da bu guzel yuruyuse katilamiyorum sehir disinda oldugum icin. 6-7 ustuste katildiktan sonra Gezenbilir ruhunu icimde tasiyorum:) O...
Ynt: Gezenbilir; İzmir Narlıdere - Çatalkayalar - Altınvadi Doğa Yürüyüşü (10 Nisan 2011)
Emegi gecen herkese cok tesekkurler! Gene muhtesem bir doga macerasi yasadik. Ben, Perrin Abla ve Necdet Abi erken geldik varis yerine. Yolumuz uzun oldugu icin sizleri beklemedik.
Pazar gorusmek uzere
Umut
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüşü (20 Mart 2011)
Yine muhtesem bir gezi, yine olaganustu bir doga!
Tek hayalkirikligini sucukcular yasadi:) Otcular icin ise cok verimli bir gundu:) Karabas otlarinizi zinde olmak,damar acmak, agri dindirmek icin tuketebilirsiniz:)...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir - Cihanbeğendi Kanyonu Doğa Yürüyüşü (06 Mart 2011)
Selamlar herkese;
Yine cok guzel bir yuruyus oldu. Izmir i yeni yeni kesfediyormusuz hissine kapiliyorum bazen. Emegi gecen herkese tesekkurler.
Gorusmek uzere
Umut
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Buca Kaynaklar Nif Dağı Doğa Yürüyüşü (27 Şubat 2011)
Boyle muhtesem bir dogada gecirdigimiz gun icin emegi gecen herkese tesekkurler! Ilk gezimdi, insallah bundan sonra da devam eder.
En yakin etkinlikte gorusmek dilegiyle
Umut