fisherman3483 kullanıcısının son içeriği

1. fisherman3483

Alkoven (yapma Kasa) Yapım Ücretleri

İveco tercih etmelerinin en büyük sebebi 7 ton taşıma kapasitesi olması ve arkadan çekiş olduğundan biraz daha fazla rağbet görüyor. Dezavantajı ise kamyon ehliyeti gerekli ve o sayılan diğer markalardan fazla yakar.
  2. fisherman3483

Karavanda Araç İle Yaşam Aküsünün Bağlantı Metodları

Çok doğru söylüyorsun kardeşim, katılıyorum.
  3. fisherman3483

Küçüklerde Yeni Alternati̇f: Dolly Weekend

Benim de Bülent Bey’e bir çift nacizane lafım olacak. Bülent Bey öncelikle elinize sağlık bir emek harcamışsınız. Beğenen olur, beğenmeyen olur ben orasında değilim. Ürün sizin, o stand için para harcayanda sizsiniz. İsterseniz resmini de koyarsınız yada bir maketini de. O konuya girmeyeceğim ki...
  4. fisherman3483

Motorkaravan Dİzayn

Son sayfayı atlamışım, almışsınız aracınız. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin. Umarım gönlünüze göre yaparsınız, önemli olan doğa ile iç içe kalabilmek, keyif alabilmek. Gerisi zaten teferruat. Yapım aşamasında Resimlerinizi heyecanla bekliyoruz Şimdiden kolay gelsin.
  5. fisherman3483

Motorkaravan Dİzayn

Merhabalar Sinan Bey, Anladığım kadarıyla çok küçük araç istemiyorsunuz ve de arkayı lambiri yapacağınızı söylemişsiniz. Yani buda ciddi ağırlık demek su tankları vs. Size önerim İVECO Daily H3 19,6m3 yükleme alanı uzunluk5.125mm, genişlik 1800mm. Bende kendim için bu araca bakıyordum ordan...
  6. fisherman3483

Pmr 446 lisansız telsiz hakkında

Ynt: Pmr 446 lisansız telsiz hakkında Merhaba dostum öncelik ile şunu belirtmeliyim sorduğun Brondi FX-Dynamic çok kalitel ibir telsiz. Avrupada 80 yıldır kullanılıyor. Tek dej avantajı diğerlerine göre biraz daha pahalı. Ben şahsen bir çok marka kullandım diğer rakiplerine göre daha kaliteli...
  7. fisherman3483

Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010

Ynt: Doğu Karadeniz Yaylaları 09-16 Eylül 2010 Burak bey bu bu güzel seyehatinizi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Sayenizde güzel Karadenizimizin en güzel yerlerini, sanki bizde gitmiş gibi yaşadık. Bu sene Allah kısmet ederse bende 2004 model lc vx100 alacağım ve seneyede...
  8. fisherman3483

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Arkadaşlar, İsmim Alper yaşım 38. İstanbulda yaşıyorum. İlgi alanlarım offroad ve kamp. Hepininize saygılar,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri