Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Okumaktan Usanmayanlara Sanayi Deneyimi :)
Siyim hanım sizlere büyük geçmiş olsun,eh artık bu kadar sıkıntıdan sonra ferozanın tadını çıkarmak gerekir.
Yaaw ben boşuna Ridvan ustaya doktoorrrr diye seslenmiyorum,,ferozanın doktoru,, ;D ;D ;)
Saygılar,
Ynt: Feroza Vinç Montaji Resimli.
Sağolun Başkanım,
işe yaramaz olur mu,ister öne, ister arkaya,ister yana çek,istersen bir ağaca da çıkrabilirsin arabayı ;D ;D
mmeleket gezisi nasıl geçti bu arada,güzel manzaralı fotolar çekebildin mi
Saygılar.
Üstadım,saygılar
el vincinin markası yok sıradan çin malı zincir tahrikli calaskar,hani tamirhanelerde kullanılıyor motor indirmek v.s.için.
ben zincirini sökerek ve biraz modifiye edip bitanede sap takarak dönüştürdüm el vincine,tek elle sarıyorsun makarayı...
konu vinçten açılmış iken,
cuma akşamı yaşadığımız ufak çaptaki aksiliği burda paylaşmayı uygun buldum.
akşam serinliğinde küçük bir arazi gezisi yapalım dedik ve kemrburgaz otoyolundan kör bir noktadan girdik
araziye istikametimiz alibeyköy barajının üst...
10 numara olmuş hayırlı olsun,hiç yolda kalmamanız dileklerim ile,Ersan beyede ayrıca tebrikler
gösterdiği dayanışma ve yardımseverlik için.
Kandiliniz mübarek olsun
Saygılar
Ynt: Feroza İçin Yedek Parça Alternatifleri
Ersan bey çok faydalı bir topic açmışsiniz tebrikler.
benimde far camım çatlamıştı,dodge 250 kamyonet farı taktım 15 tl. ;D
Ynt: Neden Feroza ?
Hayırlı olsun Cemil abi siz yazlık sezonounu açmşsınız Fero ile beraber :D :D ;)
abi bu arada LR ne durumda ? sabırsızlanıyoruz pistlerde görmeye.
Ynt: Neden Feroza ?
Cemil abi çok haklısın,bir kahvaltı ile yetindik kamplı gezide pek fazla rağbet görmedi :(
bari bir kısa koşu yapalım,bir yerlerde arazi olalım abi ne dersin
Ynt: Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi
Cemal başakan muhabetiniz daim olsun,işte olay budur
doğa harikası yerde, sıcak dost ortamı, koyu muhabet,güzel yemek,tam bir görsel şölen
ayrıcada geçmiş olsun umarız Ferozan seni fazla üzmez,ama bir kere düşmüşsün hocanın ellerine :D ;D ;D