FOX kullanıcısının son içeriği

1. FOX

Tekirdağ Grubu Serbest Muhabbet Köşesi

Hayırlısı olsun güzel araclardır keyif verir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. FOX

Merhaba Arkadaşlar

Ynt: Merhaba Arkadaşlar Arac tekirdağ corludaydı sanırsam diymı yeni aldınız sanırsam hayırlısı olsun bendede 92 var
  3. FOX

Marş Sıkıntısı

Ynt: Marş Sıkıntısı Ustam sanırsam corludasın eskı sanayide sahin oto elektirik var oraya bi uğrarsanız o size yardımcı olucaktır iştersenız bi ugrayın
  4. FOX

Ustalardan yardım

Ynt: Ustalardan yardım Yok ustam ben rusyadayım da burdan alım otrlama 80.90 dolar gibide bi maliyeti var
  5. FOX

Ustalardan yardım

Ynt: Ustalardan yardım
  6. FOX

Ustalardan yardım

Supra vrs 300 marka sabit arac trlsizimi yurt dışından getirdim jip e takacağım ve uygun anten arıyorum ve yardımlarını beklıyorum
  7. FOX

Bizim ufaklik

Ynt: Bizim ufaklik ,
  8. FOX

Bizim ufaklik

Ynt: Bizim ufaklik ,,
  9. FOX

Bizim ufaklik

Ynt: Bizim ufaklik Son olarakta araca arazide direksyondaki viprasyonu alsın diye 123 kasa mersedes direksyon amörtisörü uyguladık ve tofas slx karbüretörü uyguladık araca can geldi valla sırada vinç ve sj 410 sanjuman var
  10. FOX

Bizim ufaklik

Ynt: Bizim ufaklik Sj
  11. FOX

Bizim ufaklik

Ynt: Bizim ufaklik Devam
  12. FOX

Bizim ufaklik

Öncelikle herkeze merhaba tekirdağ dan sevgiler bütün samurai cilere ve 4x4 çüre aracım 92 model sj413 klimalı olan model dir aracıma yapılan söyle biraz deyişiklerden bahsedeyim aracı aldığmda arac bos bi manav kasası gibiydi ilk olarak sizlerde tanırsını koray,yamacı abimin yaptı fiber kabin...
  13. FOX

Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım

Ynt: Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım Sıradada bulabilirsen 410 araji şanjumanı ve oynar yanı acılır küpe ve tavan sepeti kaldı
  14. FOX

Ynt: Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım Yabiyki feegraf abi diyim ☺ ilk olarak söyle söyleyim ara direksyon amörtisörü uguladık ve yoldaki lastığe vuran sarsıntıyı minumuma indirdik sim bi arazide dıreksyonda sarsıntı kalmadı cok de iyi oldu ve bir diyer yaptığiz trakbarda aracın yüksekliğnden...
  15. FOX

Ynt: Arkadaşlar Samuyla Aranızdayım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak