Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Volkswagen - Amarok
merhaba ; yeni almış olduğum 4*4 otomatik kilitli amaroğumu modifiye etmek istiyorum. ancak sayfadaki resimleri göremiyorum . yardımcı olursanız sevinirim...
Ynt: satılık amarok
Amarok ile kısa bir arazi test sürüşüne çıkma şansım oldu. difransiyel kilidi olmamasına karşın kuru zeminde arazi lastiği olmaksızın sorunsuz ve konforlu şekilde parkuru tamamladı. ancak aracı çamurda ve karda test etme şansım hiç olmadı. almayı düşünen biiri olarak...
Ynt: winç tamponu ön ve arka cj
herkese merhaba . cj 5 almak üzereyim ve sitede araç ile ilgili yapılabilecek modifiyeleri araştırmaktayım. 2. resimdeki cj 6 nın çamurlukları cj5 e uygulanabilir mi ? uygulanabilir ise nereden bulabilirim? ayrıca almak üzere oldugum araca uygun fiyata (2. el de...
Ynt: İzmir - Ürkmez Barajı Kamplı Gezi Duyurusu (27-28 Mart 2010)
benim durumum zor gibi değişiklik olursa haber veririm. şimdiden iyi eğlenceler bol çamurlar büyük balıklar .... :)
Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)
Mustafa Bey sıralama çok isabetli ve yorumlara katılmamak elde değil.
Bana kalırsa zehir girmiş; damarlarda bi tam tur dolaşmış :) devamını bekleriz... :)
Ynt: İzmir Off-Road Grubu, Turgutlar Suuçan Şelalesi Gezisi (14 Mart 2010)
başlangıçta asfalt ağırlıklı bi şelale gezisi olacağını düşünsemde ; toprağın suya doymuşluğu bize zorlu bi etap olarak yansıdı. sanırım herkes çamura doymuştur . :)
gezi ile ilgili olarak akıllarda kalan ise sırası ile...