freenautilus kullanıcısının son içeriği

1. freenautilus

Kano Balıkçılığı

Ynt: Kano Balıkçılığı Evet, yelkenli ve dümenli halini değil ama, onun sonuçlarını da oldukça merak ediyorum. Bazen zıpkın dalışına giderken, bazen de olta balıkçılığı için kullanıyorum. Ama kayda değer birşey tutamadım henüz. Kerteriz bilgisi eksikliğinden olsa gerek. Denizde de oldukça...
  2. freenautilus

Kano Balıkçılığı

Ynt: Kano Balıkçılığı Üstüne tıklayınca büyümesi lazım. Imageshack kullanarak yüklemiştim. https://imageshack.com/user/freenautilus Birde buradan deneyin
  3. freenautilus

Kano Balıkçılığı

Ynt: Kano Balıkçılığı Dün test için çanıllı göletindeydim. Yelken ve dümen tek kelimeyle süper! Hafif bir esintide bile hiç çaba sarfetmeden sörf yapıyorsunuz. Dümenin en ufak hareketine anında cevap verip yön değiştiriyor. Yelkenle sırtı bile yaptım. Kayak kullanan herkese şiddetle dümen...
  4. freenautilus

Kano Balıkçılığı

Ynt: Kano Balıkçılığı Kanoya bir süredir aklımda olan yelken ve dümen ekleme işlemini de tamamladım. Gereken tüm parçaları kendim temin ettim yada ürettim. Toplam 200tl gibi bir maliyeti oldu sanırım. Tabii birçok malzemeyi fazla ve yedekli aldığım için. Yoksa asıl maliyet daha azdır. Yelken V...
  5. freenautilus

Kano Balıkçılığı

Merhaba, Forumda ilk paylaşımımı güzel bir şekilde yapmak istedim. Merakım olan konu ve balıkçılık konularıyla ilgili olarak yaptığım bu çalışmayı daha önce başka yerlerde de paylaşmıştım. Şimdi buraya da taşıyorum. Umarım birilerine faydalı olur. Fiyatlar güncel olmayabilir zira birkaç yıl...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri