Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık 2.El Omnıstore Tente Orjinal Sorunsuz
Siz bana lutfen telefenunuzu yazın. bu aksam ben ölçerim merak etmeyin.
bu cumartesi 1 hafta izin kullanıyor olacağım, öncesi ya da sonrası bitirebiliriz derim.
selamlar
05422626650
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Merhabalar Sn. Güngör,
1. Kaç metre : sanırım 3 m civarında olması gerekiyor, benim aracımın kasa uzunluğu 4 m. Sağdan ve soldan ortalamıştık ve öyle kullanırız zannediyorduk, ama inanın hiç kullanmadık.
2.Ben Istanbul'da Halkalı Atakent3 te...
Merhabalar,
1. Kaç metre : sanırım 3 m civarında olması gerekiyor, benim aracımın kasa uzunluğu 4 m. Sağdan ve soldan ortalamıştık ve öyle kullanırız zannediyorduk, ama inanın hiç kullanmadık.
2.Ben Istanbul'da Halkalı Atakent3 te yaşıyorum...
Ynt: Satılık 2.El Omnıstore Tente Orjinal Sorunsuz
Reha Bey, merhabalar
1. Kaç metre sorusuna yanıt : Sanırım 3 m civarında olması gerekiyor, benim aracımın kasa uzunluğu 4 m. Sağdan ve soldan ortalamıştık ve öyle kullanırız zannediyorduk, ama inanın hiç kullanmadık.
2. Ben Istanbul'da...
Arkadaşlar, çok para vererek satınaldığım ve ancak 7-8 kere kullandıgım orjinal OMNISTORE marka karavan tentesini sadece 500 EURO bedelle devretmek isterim. Lütfen bana 05422626650 numaralı GSM telefonumdan ulaşınız. Allah selamet versin. Furkan Çınar
OMNISTORE marka orjinal tente 2. el olarak satmak istiyorum, çok pahallıya almıştım ama şimdi sadece 7-8 defa açılmış tenteyi 500 EURO rakamına verebilirim. Telefonum 05422626650
FURKAN CINAR