G Class kullanıcısının son içeriği

1. G Class

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler Merhaba Levent bey Değerli bilgiler için teşekkür ederim. Bende 2004 model wj kasa 2,7 crd var. Asfaltta u dönüş yaparken sağa veya solla kasıntlılı bir ses geliyor. Bu normal mi? Araç daima 4 çeker olduğundan dolayı bu ses normal...
  2. G Class

Rescueteam 4X4 Aksesuarları

Ynt: Rescueteam 4X4 Aksesuarları fiyat pahalı ama değer diyorum Safari Snorkel. Tar otodan aldım cok memnunum. 2003 modele taktım.Şimdi 2006 modele takacağım. Havayı arkadan alırsa konvoyda giderken toz almaz. Konvoy halinde havayı önden alırsa hava filtresi toz alır. Saygılar
  3. G Class

W460'a OM612 Motor (270cdi) + Otomatik Sanziman mumkun mu?

Ynt: W460'a OM612 Motor (270cdi) + Otomatik Sanziman mumkun mu? mümkün. bütün el. tesisatın olması lazım . cok güclü bir motor 270cdi frenler zayıf kalabilir. olmaz diye birsey yok. bende diesel motor arayıs icerisindeyim
  4. G Class

Off Road Kullanımı için Yapılmış G

Ynt: Off Road Kullanımı için Yapılmış G Selamlar Plastik dodikler orjinal mi? Nereden temin edebilirim acaba? Bu arada ostim Ankarada 250 td motor OM 602 mekanik pompa motor satılık vardır.(Faturalı)
  5. G Class

Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)

Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011) Hatay ekibi için teşekkürler. Parkur güzeldi. Güzel gezi oldu ,foroğraflar muhteşem, katılımcı arkadaşlara paylaşım için teşekkürler.
  6. G Class

Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)

Ynt: Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011) süper bir yer mutlaka geliyorum. Burası bu aylarda cok güzel olur. Ado senin yerine pekmez ve karı yerim merak etme.
  7. G Class

L 200 Magnum için VİNÇ yardımı...

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı... Tuğrul bey lastikler mtr Goodyear olup 265 75R 16 dır. Adana Goodyear (Kaya Ticaret) Bayisinden almıstık. Mahmut Amca nın lastikleri aynı ebat olup Duratec modelidir. Benim üzerindeki lastiklere göre daha sessiz ve karda az da olsa bir avantajı var . Saygılar
  8. G Class

4x4 ARB Tipi Tampon İmalatı

Ynt: 4x4 ARB Tipi Tampon İmalatı Güzel olmuş. Jeep Cherokee WJ için tampon varmı?
  9. G Class

Arb Modeli Off Road Tampon

Ynt: Arb Modeli Off Road Tampon Merhaba elinize sağlık. WJ için de tampon varmı?
  10. G Class

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı... Selim bey ARB ön tampon ve snorkel Taroto Tarkan beyden temin ettim. Warn vinçi ise Eurowinch den aldım. Cep:0532 5962402
  11. G Class

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı... Teşekkürler. Burak bey ön tampon orjinal ARB tamponudur. ARB nin hakkı kesinlikle ödenemez. Çok sağlam tampon yapmışlar. Vinç ise WARN XD 9000 Lastik ebatları ise 265/75R/16 dır.
  12. G Class

Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı...
  13. G Class

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor Kolay gelsin cok güzel olacak. İtina ile yapılan işler herzaman güzel olur.
  14. G Class

Mitsubishi L200 Olanlar Buraya (Olmayanlarıda bekliyoruz) "Mitsubishi L200 TR"

Ynt: Mitsubishi L200 Olanlar Buraya (Olmayanlarıda bekliyoruz) "Mitsubishi L200 TR" Ahmet bey ön tampon ARB dir. Warn vinç in modeli xd9000 dir. Arka tampon orjinal olup çeki koşumu eklenmiştir.
  15. G Class

Mitsubishi L200 Olanlar Buraya (Olmayanlarıda bekliyoruz) "Mitsubishi L200 TR"

Ynt: Mitsubishi L200 Olanlar Buraya (Olmayanlarıda bekliyoruz) "Mitsubishi L200 TR" Süper olur. Tşk bu sayfa için

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri