Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler
Merhaba Levent bey
Değerli bilgiler için teşekkür ederim.
Bende 2004 model wj kasa 2,7 crd var.
Asfaltta u dönüş yaparken sağa veya solla kasıntlılı bir ses geliyor. Bu normal mi?
Araç daima 4 çeker olduğundan dolayı bu ses normal...
Ynt: W460'a OM612 Motor (270cdi) + Otomatik Sanziman mumkun mu?
mümkün. bütün el. tesisatın olması lazım . cok güclü bir motor 270cdi frenler zayıf kalabilir. olmaz diye birsey yok. bende diesel motor arayıs icerisindeyim
Ynt: Off Road Kullanımı için Yapılmış G
Selamlar Plastik dodikler orjinal mi?
Nereden temin edebilirim acaba?
Bu arada ostim Ankarada 250 td motor OM 602 mekanik pompa motor satılık vardır.(Faturalı)
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
Hatay ekibi için teşekkürler. Parkur güzeldi. Güzel gezi oldu ,foroğraflar muhteşem, katılımcı arkadaşlara paylaşım için teşekkürler.
Ynt: Adanoff; Karagöl Gezisi Duyurusu (27 Şubat 2011)
süper bir yer mutlaka geliyorum. Burası bu aylarda cok güzel olur. Ado senin yerine pekmez ve karı yerim merak etme.
Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı...
Tuğrul bey lastikler mtr Goodyear olup 265 75R 16 dır.
Adana Goodyear (Kaya Ticaret) Bayisinden almıstık. Mahmut Amca nın lastikleri aynı ebat olup Duratec modelidir. Benim üzerindeki lastiklere göre daha sessiz ve karda az da olsa bir avantajı var . Saygılar
Selim bey ARB ön tampon ve snorkel Taroto Tarkan beyden temin ettim. Warn vinçi ise Eurowinch den aldım.
Cep:0532 5962402
Teşekkürler. Burak bey ön tampon orjinal ARB tamponudur. ARB nin hakkı kesinlikle ödenemez. Çok sağlam tampon yapmışlar. Vinç ise WARN XD 9000
Lastik ebatları ise 265/75R/16 dır.
Ynt: Mitsubishi L200 Olanlar Buraya (Olmayanlarıda bekliyoruz) "Mitsubishi L200 TR"
Ahmet bey ön tampon ARB dir. Warn vinç in modeli xd9000 dir. Arka tampon orjinal olup çeki koşumu eklenmiştir.