Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Garmin 60CSX Deniz Haritası için Yardım Talebi
elindeki cihaz ait bir şifre gerekli ve bütün haritaların cd si gerekli tek bri sefer her haritayı seçip yükleye bilirsin. yada
sd karta şifrelenmiş deniz haritası mevcut onu denizdeyken takıp kullanabilirsin.
Ynt: Garmin Nuvi'ye Blue Chart Haritaları Yüklemek
nuv, 250W modeline bluechart yükleme şansını ne yazıkki yoktur çünkü bluechart bu tarz ürünlerin sadece Nuvi 500 modelinde çalışırç
Ynt: Garmin 250W ye deniz haritaları yüklenirmi?
yükleme imkanınız yoktur. ancak navigasyon haritalarınız Yani city navigator NT haritalarını yüklersiniz.
Ynt: Garmin Nüvi 660 Türkiye Haritası Hakkında
elinizde hangi cihaz var bilmiyorum ama garmin cihazları kendi işletim sistemini kullanır. siz Mobile 10 mu istiyorsunuz Mobile XT mi ve hangi cihaz için istiyorsunuz.
şirket değilim. bir buroda çalşıyorum. sadece garmin GPS cihazlar ile ilgili oldukça fazla bilgiye sahibim. şuanda baytekin firmasının son güncellemesi olan 2008,07 versiyonunu yüklüyorum ver her güncelleme yi de takip ediyorum.
eğer bana soracak olursanız yerinizde olsam cihazı yurt dışından alırım. eğer motorda falan kullanacaksanız zumo serisinden bir model alın amerikada hemen hemen yarı fiyatına bulursun .
harita yüklemeyide baytekindn yaparsan 125,00 eurodur. yada...
Ynt: GPS Aranıyor
elimde hazırda ique M+ palm / GPs cihazı var içinde hem navcty türkiye hemde topoğrafya haritası yüklü. ek olarak avrupa ve amerika sokak detayı yüklü. 700,00 YTL satın alabilirsiniz. garminmaps@windowslive.com
Ynt: Laptopta Map Source Kullanma?
baytekin firmasından alacağınız en basit 18 USB GPS cihazını laptopa tanıtıp. laptopu chartplottera ceviebilirsiniz. ancak elinizde muhakkak elinzide HArmin Bluechart programı gerekli siz GPS cihaznı baytekinden alın programı ben size kırık bir şekilde bütün...