garminmaps kullanıcısının son içeriği

1. G

Garmin İçin Haritalar

Outdoor ve Navigasyon hiç farketmez elinizde garmin GPS varsa çeşihtli haritalar satılıktır.
  2. G

Garmin 60CSX Deniz Haritası için Yardım Talebi

Ynt: Garmin 60CSX Deniz Haritası için Yardım Talebi elindeki cihaz ait bir şifre gerekli ve bütün haritaların cd si gerekli tek bri sefer her haritayı seçip yükleye bilirsin. yada sd karta şifrelenmiş deniz haritası mevcut onu denizdeyken takıp kullanabilirsin.
  3. G

Garmin Gpslere Avrupa ve Amerika Haritaları

avrupa ve amerika için son haritalar irtibata geçelim. garminmaps@windowslive.com
  4. G

Harita

Ynt: Harita MAPWELL diye bir program var onu bul ve kur. kullanacaksın.
  5. G

Garmin Nuvi'ye Blue Chart Haritaları Yüklemek

Ynt: Garmin Nuvi'ye Blue Chart Haritaları Yüklemek nuv, 250W modeline bluechart yükleme şansını ne yazıkki yoktur çünkü bluechart bu tarz ürünlerin sadece Nuvi 500 modelinde çalışırç
  6. G

Garmin Nuvi'ye Blue Chart Haritaları Yüklemek

Ynt: Garmin Nuvi'ye Blue Chart haritalari yuklemek hangi modelini aldınız ona göre daha rahat cevap verebilirm.
  7. G

Laptopta Map Source Kullanma?

Ynt: Laptopta Map Source Kullanma? evet oregon 300 içince geçerlidir. ekranlı gps olduğu için onun içinede hariyatı atma imkanınız vardır.
  8. G

Garmin 250W ye deniz haritaları yüklenirmi?

Ynt: Garmin 250W ye deniz haritaları yüklenirmi? yükleme imkanınız yoktur. ancak navigasyon haritalarınız Yani city navigator NT haritalarını yüklersiniz.
  9. G

Garmin Nüvi 660 Türkiye Haritası Hakkında

Ynt: Garmin Nüvi 660 Türkiye Haritası Hakkında elinizde hangi cihaz var bilmiyorum ama garmin cihazları kendi işletim sistemini kullanır. siz Mobile 10 mu istiyorsunuz Mobile XT mi ve hangi cihaz için istiyorsunuz.
  10. G

Ynt: Garmin Nüvi 660 Türkiye Haritası Hakkında şirket değilim. bir buroda çalşıyorum. sadece garmin GPS cihazlar ile ilgili oldukça fazla bilgiye sahibim. şuanda baytekin firmasının son güncellemesi olan 2008,07 versiyonunu yüklüyorum ver her güncelleme yi de takip ediyorum.
  11. G

Ynt: Garmin Nüvi 660 Türkiye Haritası Hakkında eğer bana soracak olursanız yerinizde olsam cihazı yurt dışından alırım. eğer motorda falan kullanacaksanız zumo serisinden bir model alın amerikada hemen hemen yarı fiyatına bulursun . harita yüklemeyide baytekindn yaparsan 125,00 eurodur. yada...
  12. G

E-trex Vista HCX için Haritalar

Ynt: E-trex Vista HCX için Haritalar elinizdeki cihaza özel navcity son versiyonunu daha uygun fiyata güncelleme garantisi ile yüklüyebilirim.
  13. G

GPS Aranıyor

Ynt: GPS Aranıyor GPS alırken dikkat edeceğin husus sd kart desteğiolmalıki hartalarda sorun yaşamayasın
  14. G

GPS Aranıyor

Ynt: GPS Aranıyor elimde hazırda ique M+ palm / GPs cihazı var içinde hem navcty türkiye hemde topoğrafya haritası yüklü. ek olarak avrupa ve amerika sokak detayı yüklü. 700,00 YTL satın alabilirsiniz. garminmaps@windowslive.com
  15. G

Laptopta Map Source Kullanma?

Ynt: Laptopta Map Source Kullanma? baytekin firmasından alacağınız en basit 18 USB GPS cihazını laptopa tanıtıp. laptopu chartplottera ceviebilirsiniz. ancak elinizde muhakkak elinzide HArmin Bluechart programı gerekli siz GPS cihaznı baytekinden alın programı ben size kırık bir şekilde bütün...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri