gevis 2 kullanıcısının son içeriği

1. G

Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım
  2. G

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım vinç
  3. G

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım
  4. G

Ynt: Mevsimlik İşçiler Konusunda Yardım http://s236.photobucket.com/albums/ff308/mguray/27%20ocak/?albumview=slideshow biraz ekledim daha sonra kalan fotolarıda paylaşıcam
  5. G

Balık Gözü Objektif Denemelerim

Ynt: Balık Gözü Objektif Denemelerim Bursa ırgandı köprüsü Irgandı Köprüsü Bursa kentinde 1442 yılında Irgandılı Ali’nin oğlu Hacı Muslihiddin tarafından inşa edilmiş, 1854 yılında Büyük Bursa Depremi'nde hasar görmüş ve Kurtuluş Savaşı’nda Yunan Ordusu tarafından bombalanmıştır...
  6. G

Ynt: Balık Gözü Objektif Denemelerim teşekkürler
  7. G

TFSF Onaylı Yarışmalar Almanağı

Ynt: TFSF Onaylı Yarışmalar Almanağı güzel gerçekten ikincisi yolda bu arada
  8. G

Ynt: Balık Gözü Objektif Denemelerim d200 10.5 mm
  9. G

Gezenbilir Kartepe - Kuzuyayla Off-Road Gezisi (16 Aralık 2007)

Gezenbilir Kartepe - Kuzuyayla Offroad Gezisi (16 Aralık 2007) bendeki fotoların kalanıda bu kadar mangalı yakmak ne kadar zor olabilirki, (: en ufak yiyenbilir
  10. G

Gezenbilir Kartepe - Kuzuyayla Offroad Gezisi (16 Aralık 2007) maşukiye opetde de beklerken seyrettiğimiz mazara
  11. G

Gezenbilir Kartepe - Kuzuyayla Offroad Gezisi (16 Aralık 2007) yukarıdan aşağıya yol açma operasyonu
  12. G

ufak bir fikir vermesi açısından çok az fotoğraf çekebildim yakında göndericem iyi geceler herkeze
  13. G

Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

Ynt: Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007) bu hafta istanbuldan fotokritik sitesinden bir grup kartepeye gezi düzenliyor yaklaşık 15 kişiler minübüsle gelicekler sanırım ama heralde yukarıya kadar çıkamıyacaklar
  14. G

Bir Tek Fotoğrafın Hissettirdikleri

Ynt: Bir Tek Fotoğrafın Hissettirdikleri fotoğraf çeken kişi den çok yorumlayan a göre fotoğraftır tabiki sana hissettirdikleri ile bu fotoğraf amacına ulaşmıştır bence duyduğuma göre odun kömürü ile geçimini sağlıyan bir ailenin yanında çalışan bu çocuk ciğerlerinde...
  15. G

Gezenbilir Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007)

Ynt: Kartepe Off-Road Gezisi (2 Aralık 2007) bende direk kameranın önünü kapatmışım şöförü gizlemek istercesine 2 yada 3 kare çekebildim bende bu oolayla ilgili bende Birden abi gibi utandım (:

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri