Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1998 Grand Vitara 2.0 Nerden Başlayayım?
Nurullah Bey,
Çamur çok yakışmış.. Sakın yıkatmayın..
Bu arada elinizi neye atsanız, güzelleştiriyor, değerini arttırıyorsunuz. Bu proje de öyle olmuş.. Çok titiz çalışmışsızız.. Aracın öncesi ve sonrası arasında görsel açıdan dağlar var...
Ynt: DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı
Site yönetimine ve mağdur arkadaşa, böyle bir ahlaksızlığa kayıtsız kalmadıkları ve biz gezenbilircileri uyardıkları için teşekkür ederim.
Çakallıktan vazgeçmeyen çakalların, dağ kurtlarının arasında barınamayacaklarını görmek güzel.
Ynt: Suzuki Vitara Get ile Yükseltmede Kamber Açılarının Ayarı
"Made ın Italy olan pula 200 euro istenince şok oldum, kendim yapmaya karar verdim."
isteyen 200 euro verir.. 200 eurosu olmayan da kredi kartıyla alabilir..
ahmet arkadaş gibi kulağının arkasını kaşıtmayı sevmeyenler de, aklını...
Arkadaşlar,
Sitemiz off-road sitesi olsa da, jipinin yanına bir de binek araç koymayı düşünen arkadaşlar olabilir diye ilanımı buraya da ekliyorum.
Aracım Haziran 2009 Hyundai-AS çıkışlıdır. Yeni Accent Era Team 1.5 CRDİ ABSli modeldir. Geniş ve konforlu, tam bir aile aracıdır.
Aracın...
Ynt: Suzukiciler Bu İlana Dikkat Edin.
Ulas Bey,
Yasadiginiz sikintiya uzuldum.. Ama yasadiklarinizi bizimle paylastiginiz icin tesekkur ederim.. Bu davranisinizla hem ornek oldunuz, hem de baska arkadaslarin da ayni sinir bozuklugunu yasamasini onlediniz..
Aslinda bir cogumuz arac bakarken bu...