Ruhsat Sahibinden 2009 Yeni Accent Era Team 1.5 VGT CRDİ ABS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GezenBiri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,983

GezenBiri

Ana Kamp
Arkadaşlar,

Sitemiz off-road sitesi olsa da, jipinin yanına bir de binek araç koymayı düşünen arkadaşlar olabilir diye ilanımı buraya da ekliyorum.

Aracım Haziran 2009 Hyundai-AS çıkışlıdır. Yeni Accent Era Team 1.5 CRDİ ABSli modeldir. Geniş ve konforlu, tam bir aile aracıdır.

Aracın hiçbir kazası, değişeni, vuruğu göçüğü vs. yoktur. Beyaz bir inci gibi pırıl pırıldır. Motoru ve yürüyen aksamı saat gibidir. Yedek anahtarı hiç kullanılmamış şekilde ambalajında durmaktadır. Aracın fabrika çıkış etiketleri halen üzerinde durmaktadır.

Hyundai ‘ler birçok arabadan farklı olarak 10.000 değil, 15.000 km de bir bakıma giriyor. Aracımın 1.000Km ve 15.000Km (ve 25.000 kontrol için, rot-balans vs) bakımları Hyundai-TUNA ‘da yapılmıştır.

Geçen kış sezonunda 4000km kullandığım bir takım da Michelin kış lastiği vardır. Depoda torbalanmış duruyor. Havalar soğuyunca takacağım.

Aracımı nakit almıştım. Ruhsatta rehin, kredi haczi vs yoktur. Satışa hazırdır.

Şirketim araç verdiğinden, araç fazlalığından satılıktır. Şu anda kapalı garajda duruyor.

Takas düşünmüyorum. Fiyat: 25.600 Tel: 0535- 455 52 85 - yiğit

Etiketler
Ynt: Ruhsat Sahibinden 2009 Yeni Accent Era Team 1.5 VGT CRDİ ABS

bunlar d aracımın resimleri

01 dis sol.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,928
Kayıtlı Üye Sayımız
166,706
Kaydolan Son Üyemiz
psikanak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR