gezent-i kullanıcısının son içeriği

1. gezent-i

Balkanlar Turu 40 Gün (sofya-üsküp-bosna-tiran-selanik)

herhangi bir kazaya karışmazsanız uluslararası ehliyet gereksiz gibi ama kaza yaparsanız fena zıplatıyorlar.....
  2. gezent-i

Motosiklete Ceki Demiri İsleniyor Mu

en güzeli bir trafik tescil bürosuna gidip, işi yerinden ve bilen bir yetkili polis memurundan öğrenmek ....
  3. gezent-i

Motosiklete Ceki Demiri İsleniyor Mu

en güzeli bir trafik tescil bürosuna gidip, işi yerinden ve bilen bir yetkili polis memurundan öğrenmek öğrenmek....
  4. gezent-i

Sabit Telefonları Susturuyoruz (1 Kasım 2009)

Ynt: Sabit Telefonları Susturuyoruz (1 Kasım 2009) Böyle giderse zaten Türk'ün olmayan Türk Telekom bütün Türklerini kaybedecek ve sadece Telekomu geriye kalacak :)
  5. gezent-i

Ynt: Sabit Telefonları Susturuyoruz (1 Kasım 2009)
  6. gezent-i

Ynt: Sabit Telefonları Susturuyoruz (1 Kasım 2009) Sabit hattımı uzun bir zaman önce kapattırdım. Cepten hem yarı yarıya ucuza konuşabiliyorum hem de beni her yerde DİNLEYEBİLİYORLAR.
  7. gezent-i

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Resimlerinin boyutunu küçültmek için FastStone Photo resizer 2.8 programını internetten indirerek yapabilirsin. Boyutlarını küçülttüğünüz fotolarınızı artık daha kolay yükleyebilirsiniz. İyi günler temennisi ile..... Selim GÖNENSİN
  8. gezent-i

Başlangıç Motosikleti Tavsiyesi

2 kere masraf etmeyeyim direk bir tane XT 660 alıp onda öğreneyim fikrini çok doğru bulmuyorum. Düşük cc li motorlarda pişerek tecrübe edinmek ondan sonra yükseklere tırmanmak sizin olduğu kadar trafikteki diğer araç sahipleri için de çok önemli. Sizin acemiliğiniz ve motora hakim olamayışınız...
  9. gezent-i

1. İzmir Motosiklet Festivali (29 - 31 Temmuz 2011)

Ynt: 1. İzmir Motosiklet Festivali (29 - 31 Temmuz 2011) Festivalde çekilmiş resimleri buradan paylaşır mısınız. Yada bu resimlerin olduğu linki buradan da yayınlar mısınız.. Gelemeyen arkadaşlar için iyi olurdu.. Selim Gönensin
  10. gezent-i

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Ne zamandır yoktum.. Aramıza yeni katılan tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyorum.... Selim Gönensin
  11. gezent-i

Erkeklerin Mangal Keyfi

Ynt: Erkeklerin Mangal Keyfi Mangalı ve mangal kömürünü biz çıkarttık ya :) Fikir tabiki bizden.... İşin özü, mühendislik hizmeti veriyoruz ama uygulamada biraz zayıf kalıyoruz :)
  12. gezent-i

Marinalar

Ynt: Marinalar Sevgili Kerem, Gerçekten büyük bir tehlike atlatmışsınız... O mesina bacağınıza dolanmış olsaydı, inanın şu an bacağınızı eskiden çektirmiş olduğunuz resimlerde görürdünüz. Aslında gerekli şikayetinizi jandarmaya bildirebilirdiniz. Teknenin adını alsaydınız. Hiç bir zevk insan...
  13. gezent-i

Kaç Santim ??

Ynt: Kaç Santim ?? Böyle bir eylemi sonuna kadar destekliyorum. Umarım bizim tadına bakabildiğimiz balık ve diğer deniz ürünlerini bizden sonraki insanlarda tadabilir. Sevgilerimle, Selim Gönensin
  14. gezent-i

İnsan Yüzlü Örümcek

Ynt: İnsan Yüzlü Örümcek İnsan yüzünden daha çok kediye benzettim, üstteki çıkıntılar kedi kulağına benzemiyor mu sanki??
  15. gezent-i

Siz Hiç Ağaç Diktiniz mi?

Ynt: Siz Hiç Ağaç Diktiniz mi? Böyle bir konu başlığına birilerinin yazmamış olması ancak dikkatimi çekti, bu da benim hatam olsun.... Ama ben yapılan iyiliklerin gizli kaldığı görüşündeyim... Peyzaj mimarı olmam nedeni ile oldukça fazla ağaç diktim. Dikmeden öte, çevremde herkese neler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,915
Kayıtlı Üye Sayımız
166,688
Kaydolan Son Üyemiz
turansezer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri