Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuyu acalı baya bi olmuş. Artık ortizimizle bu sene gezmeye başlayacağız. Ilk olarak bayramın 2. Ve 3. Günü çeşmeye gitmeyi planlıyoruz. Acaba o tarihlerde orada olacak var mı veya çeşme de karavanimizla kalabilecegimiz yer tavsiye si varmıdır?
Daha önce yaklaşık 200 km çektik. Sorun çıkarmadı. Eşimde karavan ile birlikte hızdan korktuğu için sanırım düz yolda 70 veya en maksimum 80 km hız bizim için yeterli olacaktır. Doblom 1.6 105'lik. aslında bu seyahatte biraz dobloyu deneme için. Eğer belirttiğimiz hızda bize sorun çıkarmadan...
Ortiz karavanımızla sanırım alışma sürecini atlattık. Evimizin 3 km ilerisindeki karavan kampındaki 2 aylık konaklamamızın sonuna geldik. Dün itibari ile karavanımızı toparladık evimizin önüne çekeceğiz. Şimdi doblomuz ile bu ayın sonunda bir haftalık Bursa seyahatimiz olacak. Bu seyahatimizde...
Merhaba. Yeni aldığım karavanım için güneş panel sistemi yaptırmak istiyorum. İzmirde ikamet ediyorum. Tanıdık ve uyguna yaptırabileceğim bir yer var mı tavsiye edebileceğiniz.
Veee. Mutlu son. Dun itibari ile karavanimizi teslim aldik. Hatta ilk gecemizi karavanimizda gecirdik. Hidirellezide firsat bilip hem piknik yaptik hemde karavanimizi test ettik. Hersey cok guzel. Aracimizla da yaklasik 150 km yol gittik. Arac icinde de 4 kisi vardi. Dobloda bu konuda bize...
artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. Dün aracıma çeki demirini taktırdım. Murat abide aradı bu hafta sonu karavanımı teslim edeceğini söyledi. Bizde yavaş yavaş yollara çıkmaya başlayacağız.
bugün itibari ile araba işini hallettim. Uzun araştırmalar sonucu bütçeme de uygun olan fiat doblo da karar kıldık. Kağıt üstündeki verilere göre 105 beygir 290 torku var. Burada bir kaç kişi de bu araçla karavan çekmiş inşallah bizde bir sıkıntı yaşamayız.
Benim bütçem kısıtlı 40 bin kadar. Sizin arabanız otomatik mi bide bmw'nin 1 serilerine çıkabilirim dizel olanına acaba bu karavan için sıkıntı olur mu