Gisem kullanıcısının son içeriği

1. G

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhabalar. Adım Gizem. 18 yaşındayım. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü 3. sınıf öğrencisiyim. Doğa sporları konusunda tecrübe olarak nitelendirebileceğim pek bir şey yok. 12 yaşımda dalışa başladım, lakin kulak problemim nedeniyle...
  2. G

Bodrum Kalesi

Ynt: Bodrum Kalesi Bodrum Kalesi,özellikle yukarı kısımlardan bakıldığında çok güzel bir manzara verir,seyrine doyum olmaz,bütün deniz ayaklar altına serilmiştir....Bu yaz inşallah Kale'den pek çok fotoğraf çekeceğim. Kale gerek kendi yapısı,gerek Sualtı Müzesi olarak kullanılması,gerek...
  3. G

Viyana

Ynt: Viyana Viyana'nın merkezindeki bazı binalar,bunlar da ünlü :) Belvedere'in bir bölümü Aralarındaki bahçe ve Aşağı Belvedere Gece,Ringstrasse'de Belediye Sarayı Ve bir sokak müzisyeni Mayerling'e giderken yol üstündeki adını unuttuğum ruhban okulunda bulunan Veba Sütunu/Anıtı...
  4. G

Viyana

Viyana,Avusturya'nın başkenti.Orta Avrupa'da yer alan,küçük yüzölçümlü küçük nüfuslu bir şehir. Çok derli toplu.Ulaşım araba,tramvay ve metro ile yapılıyor,aradığınız yeri bulmanız çok zor değil. Tarih kokan bir şehir.Caddede yürürken karşınıza bir saray veya kilise çıkabiliyor.Geceleyin hemen...
  5. G

Macaristan

Ynt: Macaristan Budapeşte'de aklıma ilk gelen anı,Kahramanlar Meydanı'nda patenle kayan sahibiyle oynayan köpek :) O kadar şirindi ki,hemen hepimiz onu izlemeye dalmıştık :) Hayatımda ilk ve tek ceylan etini Estargom'da yedim :) Budapeşte iyiydi güzeldi ama bana bir kere görmek yetti..Bir...
  6. G

İtalya Roma-Catania (Sicilya)

Ynt: İtalya Roma-Catania (Sicilya) Pizza..pizza..pizza.. Bir de Floransa'da yediğim ancak adını hala bilmediğim et yemeği.. Pizza.. Bir oturuşta 2,5 pizza yediğim tek zaman Napoli'de olduğum zamandı :D Bu arada Fontana di Trevi'ye (Aşıklar Çeşmesi) para atmışsınızdır umarım.Ben hala tekrar...
  7. G

Kahire, İskenderiye, Giza

Ynt: Kahire, İskenderiye, Giza Mısır'da 4 gün Nil üzerinde bir teknede kaldık,Nil kıyısındaki kentleri gezdik.Ardından gece çölü geçerek Abu Simbel'e vardık,oradan uçakla İskenderiye'ye geçtik,sonra Kahire,Giza ve İstanbul'a dönüş. Mısır en çok görmek istediğim ülkelerden biriydi.Küçük...
  8. G

Oradan buradan, Prag

Ynt: Oradan buradan, Prag Prag,gidilip görülesi bir yer :) Tarih dokusu bozulmamış bir şehir,meydanda saat kulesinin karşısında oturup yemek yemek,insanları izlemek veya kahve içmek çok keyifli.Sokaklarında gezmek bile keyif veriyor. Şehre birkaç saat uzaklıktaki Karlovy Vary ise kaplıca...
  9. G

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar :) Adım Gizem.Siteyi geçen sene Erhan önermişti bana,forumdaki nicki phobios olabilir (mi acaba?).Üye olmak bugüne kısmetmiş. Pek spor insanı sayılmam,daha doğrusu çok efor sarf ettiren işlerden uzak durma eğilimindeyim.Buna karşın hoşlandığım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,931
Kaydolan Son Üyemiz
mcmehmet

Çevrimiçi üyeler

Geri