gmonal kullanıcısının son içeriği

1. G

Araç ile Bulgarsitan - Sırbistan - Bosna Hersek - Hırvatistan - Karadağ - Arnavutluk - Makedonya

gezinizi çok beğendim bizde 15 gün e kadar aynı rotayı takip edeceğiz bizim için çok faydalı oldu bu yazı, benim sorum bizde araçla cıkacağız ve araçla ilgili yurtdısı hazırlıgı için neler yaptırmamız gerek kapıda gümrükte ne soruyorlar bizimki gidip gezip donme seklınde olmayacak bosna hersekte...
  2. G

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? İsmail bey yanıtlarınız için teşekkür ederim biraz geç te olsa biz şubay ayında bosnaya gitmeye karar verdik ve onumuzde iki rota var sizde mesajınızda yazmıssınız. ben selanik üsküp karadağdan ulaşmayı dusunuyorum yalnız...
  3. G

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Merhaba, Ben eşimin yanına Bosnaya arabayla bir yolculuk planlıyorum hangi rotayı takip edeceğim bilmiyorum yalnız bulgaristan sırbistan saraybosna olacak sanırım, bosna da araba kiralayıp gezmek 400 tl imiş sarabosnaya uçak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri