gokaf kullanıcısının son içeriği

1. G

disco 2 den vazgeçip disco 3 e geçişte yardım...

Ynt: Disco 2 Den Vazgeçip Disco 3 E Geçişte Yardım... üstadım aracınız kaç model ve km de acaba . bakım masrafları hakkında biraz bilgi alabilir miyim? teşekkürler.
  2. G

Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD

Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD bende 880 gibi bir paraya kaskolatmışım dostum.
  3. G

Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD açıkçası kasko değeri hakkında bilgim yok önceki arabamın kaskosundan kalan ve aradaki fark vs hesaplanıp ödediğim için pek dikkat etmedim. ama bakar bakmaz yazayım size
  4. G

2.7 crd yakit tuketimi sorunu

Ynt: 2.7 crd yakit tuketimi sorunu takipteyim
  5. G

Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD Yoğun iş temposu dolayısı ile uzun zamandır foruma katılamıyordum. Daha önce bahsedildiği üzere ilk aldığım zamanlarda yaptığım masrafların üzerine bu güne kadar maşallah sorunsuz.. En son bakımında şanzuman yağlarınıda yenilettim. Gıcırtıya neden olan...
  6. G

İzmirde Jeep özel servisi?

Ynt: İzmirde Jeep özel servisi? takipteyim ama umutsuzum
  7. G

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler İzmir aydınlar oto jeep servis de bir tane satılık vardı bana çok övdüler arabayı ama bende 2004 2.7 crd var o nedenle düşünmedim isterseniz bir arayın konuşun. servisin adını açık verdim ama izmir yetkili servis olduğundan bir...
  8. G

Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz

Ynt: Grand Cherokee 2.7 Crd Hakkından Tavsiyeleriniz Fiyat oldukça makul görünmekle beraber folyo kaplı araçlara şahsen ben biraz korkarak yaklaşıyorum. Ön yargı olabilir. Kendi araçtırmalarım esnasında baktığım, baktırdığım ve sınıfı geçer not alan, 2004 -2005 2.7 crd ler için 43.000-55.000...
  9. G

Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD Gıcırtıdan kurtuldum. Sağolsun İzmir Yetkili serviste Ali Usta sesin fren kaliperlerinden geldiğini buldu ve çözdü. Somya gıcırtısından kurtuldum artık.
  10. G

Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD teşekkürler
  11. G

Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD Bu arada aracın teybinin CD si takılıyor tamir ettireyim dedim. Net cevap alamadım. Yeni bir sistem alsam mı dedim? Kararsız kaldım. Önereceğiniz marka ve bu işleri yapan yer varmıdır. Şöyle navigasyonlu, bluetooth lu bir şey alsam aracın orjinalliğine de...
  12. G

Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD Bunlar dışında yüksek olması ve yumuşak süspansiyon nedeni ile yol tutuşu biraz zayıf gibi geldi ama.. Bir önceki aracım volvo s60 ile bu aracı bu açıdan kıyaslamak haksızlık olur... Zİra volvoyuda bunun girdiği yerlere soksam sonuç malum.. 100km civarı...
  13. G

Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD Gıcırtı haricinde bir sıkıntım yok. Açıkçası 2004 model bir araç aldığım için yakın çevremde beninle dalga geçen arkadaşlar bile hayretler içerisinde kaldı. Zira araba çok derli toplu ve temiz.Bir o kadar da sorunsuz. Şı gıcırtı hariç. Yakıta gelince bir...
  14. G

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler takip
  15. G

Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD Şu gıcırtıyı çözemedim gittim ? Servis onu bunu değiştirip deneme yanılmaya girişince bıraktım onlara gitmeyi ? Umarım bulurum çok sinir bozucu yatak gıcırtısı gibi bir şey :)))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri