Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bursa Doğa Av 2009 Kamp Malzemeleri Fuarına Davet
Ben de haftasonu İstanbu'dan Bursa'ya giderek Fuarı ve İmajkaravan'in standını gezme fırsatı buldum. Fuar'ın tartışmasız en çok ilgi gören standı, İmajkaravan'ın standıydı.
Öncelikle, Aydın Bey'e tüm yoğunluğuna rağmen zaman ayırdığı için...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Ahmet abi ben de dedeliğini kutluyorum. Bu aralar pek internete giremiyorum bilgisayarım arızalı maalesef. Biraz geç olmuş galiba ama çok tebrik ederim.
Ynt: Bir Avuç Kampçı ve Karavancıyız...
Haldun Bey sağduyulu ve hepimizin ihtiyacı olan bu güzel yazı ile bence her şeyi özetlediniz. Dürüst olmak gerekirse bu tatsız konu tartışılmaya başladığından beri, sizden konuya yorumunuzu belirtmenizi bekledim.Yorumunuzu okudum ve beklentimin boşa...
Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma
Haldun Bey annenize acil şifalar dilerim.
Not: Hayati Bey'in bu girişimini ben de olumlu değerlendirdiğimi söylemek istiyorum. Sonucunu ise elbette hep beraber göreceğiz.
Bir de Yusuf Abi ve Ömer Bey'e fotograflar için...
Öncelikle dünkü toplantıda değerli insanlar tanıyabildiğim için ben de çok mutlu oldum, katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Toplantıyla ilgili ben de şunları söyleyebilirim. Ortak zevklere ve ilgilere sahip...
Ben de katılıyorum. Karşıdan geleceğim, (en fazla) yarım saat gecikebileceğimi bildireyim.
1- Ahmet Oral
2- Ömer Sak
3- İnsel İnal
4- Oğuz Sevim
5- Faruk Karatan (pino karavan)
6- Cenk Gürsel
7- Volkan Kaya
8- Sedat Açıl
9-...
Korular
Ben de İstanbul'da oturan karavansızlardanım. Toplantının merkezi bir yerde yapılması, benim ve benim gibi araç problemi olanlar için çok iyi olacak. Avrupa yakasında Yıldız korusu, Emirgan Korusu Anadolu yakasında ise Mihrabad(Kanlıca) korusu aklıma gelen yerler. Hem böyle mekanlara...
Herkese merhabalar,
Bir süredir şehir dışında olmam nedeniyle bu güzel başlıktan ve hareketten yeni haberim oldu.Elbette ben de, bu umut verici girişime destek veriyorum.Fazla uzatmadan, ben de fikirlerimi ve önerilerimi sunmak...
Ynt: Engellilerin de Motorkaravan Kullanabilmeleri
Kemal Bey çabanızı ben de destekliyorum.Her ne kadar karavanlar ve donanımları konusunda(sitedeki tecrübe sahibi karavancılar kadar) fazla bilgiye sahip olmasam da, bildiğim kadarını paylaşmaya hazırım.
Karavan bana, farklı ve öznel bir yaşam...
Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı
Levent Bey sizi burada da görmek beni mutlu etti inanın.Sizin bu karavan işinden alnınızın akıyla çıkacağınıza inanıyorum, nereden biliyorsunuz derseniz;ben de hep aynı şeylerden hep aynı konulardan şikayetçiyim.Anlattığınız şeyler belki...
Ynt: Hymer Çekme Karavan
Kadir bey bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim,tabii bu rakamlarla bir hymer sahibi olabilmek (benim için) olanaksız.Ama yine de görmek için showroom'una gitmeyi düşünüyorum