gokcer kullanıcısının son içeriği

1. gokcer

Bursa Doğa Av 2009 Kamp Malzemeleri Fuarına Davet

Ynt: Bursa Doğa Av 2009 Kamp Malzemeleri Fuarına Davet Ben de haftasonu İstanbu'dan Bursa'ya giderek Fuarı ve İmajkaravan'in standını gezme fırsatı buldum. Fuar'ın tartışmasız en çok ilgi gören standı, İmajkaravan'ın standıydı. Öncelikle, Aydın Bey'e tüm yoğunluğuna rağmen zaman ayırdığı için...
  2. gokcer

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ahmet abi ben de dedeliğini kutluyorum. Bu aralar pek internete giremiyorum bilgisayarım arızalı maalesef. Biraz geç olmuş galiba ama çok tebrik ederim.
  3. gokcer

Bir Avuç Kampçı ve Karavancıyız...

Ynt: Bir Avuç Kampçı ve Karavancıyız... Haldun Bey sağduyulu ve hepimizin ihtiyacı olan bu güzel yazı ile bence her şeyi özetlediniz. Dürüst olmak gerekirse bu tatsız konu tartışılmaya başladığından beri, sizden konuya yorumunuzu belirtmenizi bekledim.Yorumunuzu okudum ve beklentimin boşa...
  4. gokcer

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yusuf Abi hayırlı olsun, kolaylılar diliyorum
  5. gokcer

Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Ducato Alco-camper - Oğuz Özen Sn. Semih Bey(İmpesa) karavanınızın görüntülerini ve detaylarını merakla bekliyoruz
  6. gokcer

Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma Haldun Bey annenize acil şifalar dilerim. Not: Hayati Bey'in bu girişimini ben de olumlu değerlendirdiğimi söylemek istiyorum. Sonucunu ise elbette hep beraber göreceğiz. Bir de Yusuf Abi ve Ömer Bey'e fotograflar için...
  7. gokcer

Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma Öncelikle dünkü toplantıda değerli insanlar tanıyabildiğim için ben de çok mutlu oldum, katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Toplantıyla ilgili ben de şunları söyleyebilirim. Ortak zevklere ve ilgilere sahip...
  8. gokcer

Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma Ben de katılıyorum. Karşıdan geleceğim, (en fazla) yarım saat gecikebileceğimi bildireyim. 1- Ahmet Oral 2- Ömer Sak 3- İnsel İnal 4- Oğuz Sevim 5- Faruk Karatan (pino karavan) 6- Cenk Gürsel 7- Volkan Kaya 8- Sedat Açıl 9-...
  9. gokcer

Korular Ben de İstanbul'da oturan karavansızlardanım. Toplantının merkezi bir yerde yapılması, benim ve benim gibi araç problemi olanlar için çok iyi olacak. Avrupa yakasında Yıldız korusu, Emirgan Korusu Anadolu yakasında ise Mihrabad(Kanlıca) korusu aklıma gelen yerler. Hem böyle mekanlara...
  10. gokcer

Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma Herkese merhabalar, Bir süredir şehir dışında olmam nedeniyle bu güzel başlıktan ve hareketten yeni haberim oldu.Elbette ben de, bu umut verici girişime destek veriyorum.Fazla uzatmadan, ben de fikirlerimi ve önerilerimi sunmak...
  11. gokcer

Engellilerin de Motorkaravan Kullanabilmeleri

Ynt: Engellilerin de Motorkaravan Kullanabilmeleri Kemal Bey çabanızı ben de destekliyorum.Her ne kadar karavanlar ve donanımları konusunda(sitedeki tecrübe sahibi karavancılar kadar) fazla bilgiye sahip olmasam da, bildiğim kadarını paylaşmaya hazırım. Karavan bana, farklı ve öznel bir yaşam...
  12. gokcer

Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı Levent Bey sizi burada da görmek beni mutlu etti inanın.Sizin bu karavan işinden alnınızın akıyla çıkacağınıza inanıyorum, nereden biliyorsunuz derseniz;ben de hep aynı şeylerden hep aynı konulardan şikayetçiyim.Anlattığınız şeyler belki...
  13. gokcer

Hymer Çekme Karavan

Ynt: Hymer Çekme Karavan Kadir bey bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim,tabii bu rakamlarla bir hymer sahibi olabilmek (benim için) olanaksız.Ama yine de görmek için showroom'una gitmeyi düşünüyorum
  14. gokcer

Hymer Çekme Karavan

Ynt: Hymer Çekme Karavan Konu açılmışken sormak istiyorum Hymer'in motokaravanlarının(özellikle alkovenli) fiyatlarını bilen var mı?Herkese saygılar..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri