Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kampçılar İçin Müthiş Bir Ocak - İsveç Ocağı - Nasıl yapılır izleyin....
düzgün kesilmiş bir kütük,bunun için güzel bir testere,kütüğü ayırmak için balta,parçaların arasına tutuşturmak için küçük kuru dal,odun parçaları,kütüğü tutuştur,kütüğün ortası köz haline gelsin... aç kaldık
Ynt: Amasra civarı çadır kamp alanı ?
inkumu plaj olarak güzeldir.ama sezonda çadır kurulan alan ana baba günü olur.bungalovları ben neden göremedim acaba? yatağımı aracımın bagajında taşıdığım için pansiyona bir şey diyemeyeceğim. :)
Ynt: İskenderun Civarında Kamp Alanı Tavsiyesi
erzin,dörtyol ve payas yaylalarını kamp için pek tavsiye etmem.yayla sakinlerinin bulunduğu yerlerde kamp kurmak biraz sıkıntılı,daha sakin olur diye meskenlerin dışında kurmanızı hiç mi hiç tavsiye etmem,güvenilğiniz ciddi manada tehlikede...
Ynt: Amasra civarı çadır kamp alanı ?
güzelcehisar bugünlerde sakindir.ama amasra'ya uzak.amasra merkezde çadır kamp alanı göremedim.zaten hafta sonu çok kalabalık oluyor.çakrazda işletmeciye ait kamp alanı var.
geçtiğimiz hafta sonu arkadaşlarla yaptığımız gölcük,aladağlar ve kartalkaya gezisi uzun geçen kışın ardından bizi biraz olsun rahatlattı.ancak kamp yaptığımız yerin bakımsız olması bizi biraz hayal kırıklığına uğrattı.
Ynt: Düzce - Trekking alan tavsiyesi
düzce ve çevresinde kamp yapabileceğiniz yerler o kadar çok ki."işte burası" dediğiniz her yerde kamp yapabilirsiniz.yok illaki ben kamp alanı olarak belirlenmiş bir yerde kamp yapmak istiyorum diyorsanız,gölyaka ilçesi yakınında güzeldere şelalesi mesire...