gokhangoc kullanıcısının son içeriği

1. gokhangoc

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)

Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010) gercekten cherokılı arkadas guzel ucmus ama erken cıktı etaptan pesınden gelıyodum bı tur daha atsaydı etapta guzel olucaktı :):):)
  2. gokhangoc

Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)

Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010) bırcan hanım bızım sıfır kapı numaralı aracın resımlerını de koyarmısınız acaba yarıstan sonrakı hanı gosterının :) onca ucmaya calıstık orda
  3. gokhangoc

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi evet gonul ısterkı bu tarz olayların olmaması.yarısmak o heycanı yasamak nekadar guzel olsada cok ufak bır hata yada dıkkatsızlık bu tarz kazalara maal olabılıyor.
  4. gokhangoc

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ancak o transporter 4 ceker arkadaslar bılgınıze ayrıca talıhsız bır olay yasayan alı abımızın ayagında catlak varmıs herhangı bır kırık mevcut degılmıs
  5. gokhangoc

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi .
  6. gokhangoc

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi TESEKKUR EDERIM ISIN SAKASIYDI KAFA KAFAYA ILLAKI FARK VAR ARADA
  7. gokhangoc

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi 17671696
  8. gokhangoc

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sahıbınden com.dada yazdım sana fatıg takas yapamayacıgımı kafa kafaya yapalım dıyosan olurrr ;) ;) ;) :D
  9. gokhangoc

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi fatıh merhaba senın transportırı satta vereyım benım suzıkıyı sen nıyetlendın benım arabayada bayaaa
  10. gokhangoc

Federal MT Lastık

Ynt: Federal MT Lastık problem yok her turlu yardımcı olacaklardır
  11. gokhangoc

Ercova Yaylası'ndaki Çöp Rezaleti!.

Ynt: Ercova Yaylası'ndaki Çöp Rezaleti!. merhaba ; ercova yaylasında duzenlenen etkınlıge uzak yoldan gelmemız nedenıyle ılk once gıden ve enson yayladan ayrılan kısılerdenız.etkınlık sonrası butun coplerın toplanıp posetlendıgını gozlerımız ıle gorduk emınızkı bu copler hayvanlar tarafından...
  12. gokhangoc

Federal MT Lastık

ADAPAZARI / ÖZTÜRKLER LASTIK BAYIINDE FEDERAL 235*85*16 VE 31*10,5*15 LASTIKLER GELMIS BILGINIZE ARKADASLAR TEL 0264 275 88 80 ILGILI AHMET BEY (0532 294 98 00)
  13. gokhangoc

Yeniden Yaratılmış Bir Niva !..

Ynt: Yeniden Yaratılmış Bir Niva !.. TESEKKUR EDERIM DURSUN ABI O CANAVAR BENI CAMURA -TOZA ALISTIRDI ARTIK KOPAMIYORUM ZATEN AMA COK GUZEL GIDISI VARDI ABICIMYAAA HAYRANIM LADA NIVAYA
  14. gokhangoc

Yeniden Yaratılmış Bir Niva !..

Ynt: Yeniden Yaratılmış Bir Niva !.. ARACIM HAKKINDAKI YORUMLARINIZ VE BEGENILERINIZ ICIN COK TESEKKUR EDERIM ANCAK SEVEREK YAPTIGIM ARACIMI HAKKINI VERECEGI VE DEGERINI BILECEGI BIR ARKADASIMA SATTIM.
  15. gokhangoc

Sapanca - Soğucak Yaylası Off-Road Oyunları Duyurusu (15-16 Ağustos 2009)

SAKARYA OTOMOBİL SPORLARI KULÜBÜ SOSDER OFF-ROAD SEVENLER,TÜRKİYE'NİN HER TARAFINDAKİ OFF-ROAD TUTKUNLARI.. 15-16 AĞUSTOS SAPANCA SOĞUCAK YAYLASI OFF-ROAD OYUNLARINI KAÇIRMAYIN... ... Sakarya otomabil sporları kulübü SOSDER’düzenli olarak yürüttüğü faaliyetlerden olan Off-Road...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri