Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)
gercekten cherokılı arkadas guzel ucmus ama erken cıktı etaptan pesınden gelıyodum bı tur daha atsaydı etapta guzel olucaktı :):):)
Ynt: Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası 1.Yarışı Sakarya'da (27-28 Mart 2010)
bırcan hanım bızım sıfır kapı numaralı aracın resımlerını de koyarmısınız acaba yarıstan sonrakı hanı gosterının :) onca ucmaya calıstık orda
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
evet gonul ısterkı bu tarz olayların olmaması.yarısmak o heycanı yasamak nekadar guzel olsada cok ufak bır hata yada dıkkatsızlık bu tarz kazalara maal olabılıyor.
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
ancak o transporter 4 ceker arkadaslar bılgınıze ayrıca talıhsız bır olay yasayan alı abımızın ayagında catlak varmıs herhangı bır kırık mevcut degılmıs
Ynt: Ercova Yaylası'ndaki Çöp Rezaleti!.
merhaba ;
ercova yaylasında duzenlenen etkınlıge uzak yoldan gelmemız nedenıyle ılk once gıden ve enson yayladan ayrılan kısılerdenız.etkınlık sonrası butun coplerın toplanıp posetlendıgını gozlerımız ıle gorduk emınızkı bu copler hayvanlar tarafından...
ADAPAZARI / ÖZTÜRKLER LASTIK BAYIINDE FEDERAL
235*85*16 VE 31*10,5*15 LASTIKLER GELMIS BILGINIZE ARKADASLAR
TEL 0264 275 88 80 ILGILI AHMET BEY (0532 294 98 00)
Ynt: Yeniden Yaratılmış Bir Niva !..
TESEKKUR EDERIM DURSUN ABI O CANAVAR BENI CAMURA -TOZA ALISTIRDI ARTIK KOPAMIYORUM ZATEN AMA COK GUZEL GIDISI VARDI ABICIMYAAA HAYRANIM LADA NIVAYA
Ynt: Yeniden Yaratılmış Bir Niva !..
ARACIM HAKKINDAKI YORUMLARINIZ VE BEGENILERINIZ ICIN COK TESEKKUR EDERIM ANCAK SEVEREK YAPTIGIM ARACIMI HAKKINI VERECEGI VE DEGERINI BILECEGI BIR ARKADASIMA SATTIM.
SAKARYA OTOMOBİL SPORLARI KULÜBÜ SOSDER
OFF-ROAD SEVENLER,TÜRKİYE'NİN HER TARAFINDAKİ OFF-ROAD TUTKUNLARI..
15-16 AĞUSTOS SAPANCA SOĞUCAK YAYLASI OFF-ROAD OYUNLARINI KAÇIRMAYIN...
...
Sakarya otomabil sporları kulübü SOSDER’düzenli olarak yürüttüğü faaliyetlerden olan Off-Road...