golge kullanıcısının son içeriği

1. golge

Peak Lenin Rotaları

Ynt: Peak Lenin Rotaları İlgilerinize teşekkürler.Görüşmek dileğiyle. yavuz
  2. golge

Kocaeli GPS rotaları

Arkadaşlar off road ile ilegili arkadaşların kocaeli parkurlarında yaptıkları gezilerin GPS rotalarına ihtiyaç duyuyoruz. ilgilenirseniz sevinirim . paylaşabilirsek ayrıca sevinirim:)
  3. golge

Peak Lenin Rotaları

Ynt: Peak Lenin Rotaları Merhaba Çalışmalar süper. Marmara bölgesi gps rotaları ile ilgili yardımcı olabilirmisiniz. kocaeli ve cevresi varsa siz yada arkadaşlar tehlikeli yerler ikonlanırsa tadından yenmez. teşekkürler
  4. golge

Kocaeli Doğa Sporları Kulübü (KODOSK)

Ynt: Kocaeli Doğa Sporları Kulübü (KODOSK) arkadaşlar kartepede yanınızdayızzzzz KARTEPE'NİN SAĞLIĞI KODOSK'A EMANET KARTEPE PROJESİNİN BAŞLANGICINDAN BERİ , TÜM GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDEN VE ZAMAN ZAMANDA İÇİNDE OLAN KODOSK ; PROJE GERÇEKLEŞTİRİLDİKTEN SONRADA BU TUTUMUNA DEVAM...
  5. golge

Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları KARTEPE'NİN SAĞLIĞI KODOSK'A EMANET KARTEPE PROJESİNİN BAŞLANGICINDAN BERİ , TÜM GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDEN VE ZAMAN ZAMANDA İÇİNDE OLAN KODOSK ; PROJE GERÇEKLEŞTİRİLDİKTEN SONRADA BU TUTUMUNA DEVAM ETMİŞTİR. .. VAROLUŞ FELSEFESİNE UYGUN OLARAK...
  6. golge

İzmit Kartepe Kayak Merkezi

Ynt: İzmit Kartepe Kayak Merkezi KARTEPE'NİN SAĞLIĞI KODOSK'A EMANET KARTEPE PROJESİNİN BAŞLANGICINDAN BERİ , TÜM GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDEN VE ZAMAN ZAMANDA İÇİNDE OLAN KODOSK ; PROJE GERÇEKLEŞTİRİLDİKTEN SONRADA BU TUTUMUNA DEVAM ETMİŞTİR. .. VAROLUŞ FELSEFESİNE UYGUN OLARAK , SADECE...
  7. golge

Kodosk Kartepe Off-Road Gezisi (02 Ocak 2007)

Ynt: Kodosk Kartepe Off-Road Gezisi (02 Ocak 2007) buradan organizasyon detaylarını geçerim:d
  8. golge

Ynt: Kodosk Kartepe Off-Road Gezisi (02 Ocak 2007) Suadiye üzerinden vurduk yola yayla şenlikleri yapılan alana kadar. resimleri hazırlayıp en kısa zamanda buraya ekleriz. Eğer düşünülüyorsa ve uyarına gelirse bizde Kocaeli Doğa sporları olarak KAZDAĞLARI fikri yeşermekte.Hatta ÇİĞDEM YAYLASI...
  9. golge

Mrb arkadaşlar.Bugün bizde kartepeye doğru yol aldık.Kar yaklaşık 50 cm di.Bir feroza bir defender bir niva ve bir toyota pick-up ile.feroza kendini aştı gerçekten şaşırtıcı bir performans ben niva ile yakalayamadım. ama traktör lastikleri çok uygun feroza için. paylaşmak istedim.
  10. golge

Vinç Hakkında

Ynt: Vinç Hakkında hayırlı olsun bizde alacağız bakalım senin izlenimlerin önemli olacakk
  11. golge

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Siz önceden tanıştığınız için konuşuyordunuz Biz sadece selamlaşmıştık. 2 niva bir minibüstük. artık bir niva ve bir ferozamız daha var.Artı klübümüzde birkaç tane cj de artık mevcut.Organizasyonlarda tam takımız.
  12. golge

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkürler. Boluda görüşmüşmüydük. Ben Berk le gelmiştim sedat bey Şimdi askerde olan yerine vekilliğini yaptığım Genç Kodosk başkanı Berk
  13. golge

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Doğada buluşmak dileğiyle Hoşgeldiniz
  14. golge

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Teşekkürlerrr...
  15. golge

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu İşte bende YAVUZ

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh