grand5200 kullanıcısının son içeriği

1. grand5200

Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi

Ynt: Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi merhaba mustafa bey ben ahmet tiryakioğlu zamam zaman bizde arkadaşlarlar safari ve benzeri geziler yapıyoruz 7/8 adet jeep bulunmakta beraber bir yerlerde dolaşamak ısterız sizlerler aynı şehırde bu tür aktiviteler hep birlikte...
  2. grand5200

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) bu arada bende grand cj7 ve difender var difenderi satmayı düşünuyorum
  3. grand5200

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) ben kayser,de yaşıyorum
  4. grand5200

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) slm arkadaşlar cj 7 nin tavanına takmak için balta ve kürek ihtıyacım var nerde satıldıgını bilen varmı bu tür şeylerın ,???
  5. grand5200

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) selam arkadaşlar daha önce bir kaç kez daha yazdım ama kimseyle tanışma fırsatım olmadı ben ahmet yaklaştık on yıldır off road yapıyorum ilk tanışmam cj 6 ile başladı sonra cj 7 ve tekrar cj 7 aldım kopamadım açıkcası bu işten tabi bir çok kişi gibi alıp sonra...
  6. grand5200

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) slm arkadaşlar bir grand 5200 vardı tekrar kendım olmaya karar verdım 79 model cj 7 aldım alet toplanıyor vinç ıhtıyacım var bu konuda bana kım ne der
  7. grand5200

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) selam akadaşlar ben kayseriden ahmet mıchelın lastikleri bayiisiyim off rood işine cj 6 cj 7 ile başladım şu anda standar grand 5200 kullanıyorum .dubaide bir kaç gun test için bulundum daha sanra kayseri motor sporları kulubu kurdum aktıf olarak off...
  8. grand5200

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) selam off rood tutkunları varmı yakınlarda faliyet ????
  9. grand5200

Ankara - Kızılcahamam - Haramitepe Zirvesi Doğa Yürüyüşü (6 Nisan 2008)

sizleri tebrık edıyorum harıka bir şey yaıpyorsunuz
  10. grand5200

LPG'li Cherokee mi, Dizel Land Rover mı?

Ynt: LPG'li Cherokee mi, Dizel Land Rover mı? selam. bendede 5,2 var lpg taktım süper oldu hiç bir sorun yaşamıyorum kalkış gidiş herşey aynı ses dersen mevcut helekı sendekı 5,9 daha süper bir alet aynı rahatlıgı bulacagın başka araba sanırım zor
  11. grand5200

CJ5'ten CJ7'ye

Ynt: CJ5'ten CJ7'ye çok keyfli bir alet özellikle tebrık ederım orjinal cj 7 bulmak çok zordur ama yapımı allah yardımcınız olsun sabır işi anlayanlara çalişmak çok zor bittimi yolda gidişine diyecek yoktur sınıfındaki konfor aracı güle güle kullanın kardeş
  12. grand5200

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba, Ben Ahmet Zafer Kayseri'de yaşıyorum.40 yaşındayım..Michelin lastik bayiisiyim..Kayseri Motor Sporları kurucusuyum.Herkese selamlar :)
  13. grand5200

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) selam arkadaşlar kayseriden herkeze merhaba

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri