Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi
merhaba mustafa bey ben ahmet tiryakioğlu zamam zaman bizde arkadaşlarlar safari ve benzeri geziler yapıyoruz 7/8 adet jeep bulunmakta beraber bir yerlerde dolaşamak ısterız sizlerler aynı şehırde bu tür aktiviteler hep birlikte...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
slm arkadaşlar cj 7 nin tavanına takmak için balta ve kürek ihtıyacım var nerde satıldıgını bilen varmı bu tür şeylerın ,???
Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road)
selam arkadaşlar daha önce bir kaç kez daha yazdım ama kimseyle tanışma fırsatım olmadı ben ahmet yaklaştık on yıldır off road yapıyorum ilk tanışmam cj 6 ile başladı sonra cj 7 ve tekrar cj 7 aldım kopamadım açıkcası bu işten tabi bir çok kişi gibi alıp sonra...
slm arkadaşlar bir grand 5200 vardı tekrar kendım olmaya karar verdım 79 model cj 7 aldım alet toplanıyor vinç ıhtıyacım var bu konuda bana kım ne der
selam akadaşlar ben kayseriden ahmet mıchelın lastikleri bayiisiyim off rood işine cj 6 cj 7 ile başladım şu anda standar grand 5200 kullanıyorum .dubaide bir kaç gun test için bulundum daha sanra kayseri motor sporları kulubu kurdum aktıf olarak off...
Ynt: LPG'li Cherokee mi, Dizel Land Rover mı?
selam. bendede 5,2 var lpg taktım süper oldu hiç bir sorun yaşamıyorum kalkış gidiş herşey aynı ses dersen mevcut helekı sendekı 5,9 daha süper bir alet aynı rahatlıgı bulacagın başka araba sanırım zor
Ynt: CJ5'ten CJ7'ye
çok keyfli bir alet özellikle tebrık ederım orjinal cj 7 bulmak çok zordur ama yapımı allah yardımcınız olsun sabır işi anlayanlara çalişmak çok zor bittimi yolda gidişine diyecek yoktur sınıfındaki konfor aracı güle güle kullanın kardeş