Ankara - Kızılcahamam - Haramitepe Zirvesi Doğa Yürüyüşü (6 Nisan 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,043
GE görüntüsü !!
Benden kopya çekmeye başlamışsın Zerrin, seni gidi seni!

Telif ücreti isterim 1.5 Adana Dürüm olarak.
;D

Etiketler
Nasıl yükleneceğini senden öğrendim zaten :smiley: çok tşkler ediyorum ;)

rüşvet isteme kokuları alıyorum gibi Murat ;D ;D ;D

Şahane,şahane,şahene :smiley: ...Fotolar ve paylaşım için emeğine sağlık Zerrin :smiley: Daha nice 2030 ları görmek dileği ile :D

Ayağınıza sağlık... Sizleri izlemek ve zor anlarda bile eksik olmayan herkesin yüzündeki "mutluluk" ifadelerini görmek çok güzel.

çok tşkler Mustafa Abi , hepimiz de şehirden ve stresten uzaklaşmış olmanın verdiği mutluluğu yaşıyoruz :D bir de Gezenbilir de yayımlayacağım bu fotoları sırıtın çabuk diye tehdit ediyorum ;D ;D ;D

iyi akşamlar, yürüyüş gerçekten çok zevkli ve yorucu geçmişe benziyor.gruptaki kişileri bu tür faaliyetlere yönlendirdiğiniz için her türlü takdiri hak ediyorsunuz.umarım ben de programıma uyan bir faaliyetinize grubumla birlikte katılma şansı bulurum.

Teşekkür ediyorum ve ne zaman isterseniz katılabilirsiniz, bu katılımdan çok memnun oluruz :smiley:

poseidon' Alıntı:
iyi akşamlar, yürüyüş gerçekten çok zevkli ve yorucu geçmişe benziyor.gruptaki kişileri bu tür faaliyetlere yönlendirdiğiniz için her türlü takdiri hak ediyorsunuz.umarım ben de programıma uyan bir faaliyetinize grubumla birlikte katılma şansı bulurum.

:smiley: Tşkler Murat , çıkmadığımız yer kaldımı acaba ? Bence hala çıkmadığımız dağlar var :smiley: hemde öyle çok ki , aynı noktaya gidip başka rota çizdiğimizde bambaşka güzelliklerle karşılaşıyoruz, buna emin ol :smiley:

gintro' Alıntı:
Orman içi yürüyüşünüz çok güzel olmuş. Artık dağlar sizleri bekler olmuştur. Çıkılmadık dağ bıraktınız mı bu arada? :smiley:

ceranus' Alıntı:
:smiley: Tşkler Murat , çıkmadığımız yer kaldımı acaba ? Bence hala çıkmadığımız dağlar var :smiley: hemde öyle çok ki , aynı noktaya gidip başka rota çizdiğimizde bambaşka güzelliklerle karşılaşıyoruz, buna emin ol :smiley:
Aman olsunki bizde bu güzel gezilerinizi izleyebilelim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,962
Kayıtlı Üye Sayımız
166,720
Kaydolan Son Üyemiz
Serhat YILDIRIM

SON KONULAR

Geri