GREENSEA81 kullanıcısının son içeriği

1. GREENSEA81

Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009) Günaydın gezenbilir dostları Serkan beye övgü yağdıra yağdıra nazar değdirdik herhalde sağ dirsek tendon bağlarında yırtılma olmuş kolu bandaşlı gördüm dün akşam aman siz bizlere daha lazımsınız Çok çok geçmiş...
  2. GREENSEA81

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz...http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.0
  3. GREENSEA81

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu 2-3 mayısta düzce de yapılıcak etkinliklerde sizleride aramızda görmek isteriz... www.gezenbilir.com/indeks.php?topic=30497.0
  4. GREENSEA81

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Şenol bey yardımlarınız için teşekkür ediyorum...serkan bey iki gündür şehir dışındaydı bu gün dönüyo..saat 2 de valilikte koordidinasyon toplantısı var.güzergah belli toplantıdan sonra ben yada serkan bey...
  5. GREENSEA81

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu tüm gezenbilircilere günaydın :)))
  6. GREENSEA81

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Serkan bey zaten bölgedeymiş...yolların keşiflerini yapıyolar mümkün olduunca binek araçlarında hareket edebiliceği gibi yolları tercih etmeye çalışıyolar..en geç yarın güzergahlar belirlenicek konuyla...
  7. GREENSEA81

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
  8. GREENSEA81

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz...bir düzceli olarak vereceğim linkteki programı incelemenizi rica ediyorum inanılmaz güzel bir etkinlik....http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.new#new
  9. GREENSEA81

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) yeşilin ve mavinin hakim olduğu doğa harikası Düzce'miz de sizleri ağırlamaktan büyük keyif alacağız.... serkan bey'in yapmış olduğu organizasyonda yer almak her zaman ayrıcalıklıdır...özellikle 40 km şelale...
  10. GREENSEA81

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) 1- Selma ve Behiçefe ( İstanbul / Binek araç ) 2- Yüksel Uysal (İst.Anadolu / Willys yada XJ) 3- Levent Baştepe (İst.Anadolu / Vitara ) 4- Alfonse...
  11. GREENSEA81

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) herkese merhabalar
  12. GREENSEA81

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Enes aramıza hoş geldin....:)
  13. GREENSEA81

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu aramıza hoşgeldin murat
  14. GREENSEA81

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yaban türk aramıza hoşgelidin ayhanalkan aramıza hoş geldin...
  15. GREENSEA81

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hakan bey günaydın...iki yıldı kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım... Hoş bulduk dostlar güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri