Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir, Düzce Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunlarında (2-3 Mayıs 2009)
Günaydın gezenbilir dostları Serkan beye övgü yağdıra yağdıra nazar değdirdik herhalde
sağ dirsek tendon bağlarında yırtılma olmuş kolu bandaşlı gördüm dün akşam aman siz
bizlere daha lazımsınız
Çok çok geçmiş...
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)
Şenol bey yardımlarınız için teşekkür ediyorum...serkan bey iki gündür şehir dışındaydı bu gün dönüyo..saat 2 de valilikte koordidinasyon toplantısı var.güzergah belli toplantıdan sonra ben yada serkan bey...
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)
Serkan bey zaten bölgedeymiş...yolların keşiflerini yapıyolar mümkün olduunca binek araçlarında hareket edebiliceği gibi yolları tercih etmeye çalışıyolar..en geç yarın güzergahlar belirlenicek konuyla...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz...bir düzceli olarak vereceğim linkteki programı incelemenizi rica ediyorum inanılmaz güzel bir etkinlik....http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.new#new
yeşilin ve mavinin hakim olduğu doğa harikası Düzce'miz de sizleri ağırlamaktan büyük keyif alacağız....
serkan bey'in yapmış olduğu organizasyonda yer almak her zaman ayrıcalıklıdır...özellikle 40 km şelale...
1- Selma ve Behiçefe ( İstanbul / Binek araç )
2- Yüksel Uysal (İst.Anadolu / Willys yada XJ)
3- Levent Baştepe (İst.Anadolu / Vitara )
4- Alfonse...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Hakan bey günaydın...iki yıldı kullanıyorum ve hiçbir problem yaşamadım...
Hoş bulduk dostlar güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle...