GÜÇSEVER kullanıcısının son içeriği

1. G

GC yada ZJ mi? Blazer mi? LR P38 mi?

Ynt: GC yada ZJ mi? Blazer mi? LR P38 mi? Toyota ile hiç deneyimim olmadı piyasa pek fazla varmı hiç dikkat etmedim fakat bayaa iyi araçlar olduğunu duymuştu.Bir ara terrano 2.7 dizel düşün müştüm fakat okadar kendimi ve mantığımı zorlamamarağmen bir türlü nederler elektriğim tutmadı bir şeyler...
  2. G

Ynt: GC yada ZJ mi? Blazer mi? LR P38 mi? umarım daha sonra farklı arkadaşlarda bana senin gibi yardımcı olacaktır hayırlı akşamlar.
  3. G

Ynt: GC yada ZJ mi? Blazer mi? LR P38 mi? yardımın için çok teşekkür ederim arkadaşım.Sağolasın.
  4. G

Ynt: GC yada ZJ mi? Blazer mi? LR P38 mi? sağolasın yani şimdi hepsi çekici benimiçin arazide fazla kullanmayacağımda blazerin 4*2 özelliği beni cezbetti lr nin iç işçiliği harika gc bolluğu avantajı eğer bilgin var ise aralarındaki en az yakan blazermi onun motoru dahamı modern ?
  5. G

Arkadaşlar öncelikle aranıza yenikatıldım siteyi daha detaylı tanıyamadım sanıyorum soracağım soru daha önce sorulmuştur fakat yinede bana yardımcı olursanız sevinirim.Ben kendime 20-22 bintl bütçe ayırıp yukarıda belirttiğim araçlardan almak istiyorum fakat hangisi daha az yara açar hangisi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR