Arkadaşlar öncelikle aranıza yenikatıldım siteyi daha detaylı tanıyamadım sanıyorum soracağım soru daha önce sorulmuştur fakat yinede bana yardımcı olursanız sevinirim.Ben kendime 20-22 bintl bütçe ayırıp yukarıda belirttiğim araçlardan almak istiyorum fakat hangisi daha az yara açar hangisi daha mantıklıdır yardımcı olabilir misiniz. Arkadaşımın lr 4.6 hse sinikullandım harikaydı teknik olrak iyiydi ama parça buluna bilirliği ve hava körüklerinden baya çekiyorum diyordu ama güzel araç heybetli , diğeri blazer 1996 model sanırım 4*2 olabilme özelliğivar yakıt için iyibir özellik ama bu aracın parça ve servis durumunu bilmiyorum geriye kalan zj 4.0 veya 5.2 sanırım parça ve servisi en kuvvetlisi bu ama yakıt ve teknik olarak diğelerinden dahamı geri yada daha mı göz alıştı diyelim.Benim kıstaslarım arkadaşlar ayda 500 ile max 1000 km arası hafif arazi yani gezi diyelim öyle dağ bayır değil ve aracıma bakarım. Bu kıstaslar içerisinde sizce en mantıklısı hangisi.İlginize şimdiden teşekkürler arkadaşlar.