Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Motor Çalışmıyor
hala tamire götüremedim böyle idare ediyorum ama maf sensörü (Yada diğer sensörler) olsa bilgisayarda çıkar yada arız ışığı yanar bunda böyle bir durum yok.marş motorunu bi göstermek istiyorum.para bulunca :)
usta önemli her şekilde sizi yönlendirip paranızı alıyolar ve...
bide arıza lambası falan yanmıyor yani görüntüde bi arıza yok zaten maf sensörü(Hava akışmetresi ise bahsettiğin)1-2 sene önce değişti ama ondan olacağını zannetmiyorum.
kesin eminmisin maf sensörü olduğuna
bide bi eleman dedi silindire bi yerlerden su giriyodur.durduğunda tekrar ateşleme yapması için bujinin suyun buharlaşması gerek o da zaman alır buharlatımı teşlemeyi yapar
detaylı baktırmam lazım ama o bütçeyi hala yakalayamadım diğer...
arkadaşlar şöyle bi sıkıntı var ve çözemedim bir türlü
15-20 km gittikten sonra motoru stop edince(Gaz almak için yada markete girmek için v.s) tekrar çalışmıyor 5-10 dk geçmesi gerekiyor sonra çalışıyor.
konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Ynt: bagaj cam amortisörü
hocam link 98 fronteraya uygun benimki 97 opel parçacı uymaz dedi onun için hafta sonu karabağla da mobilya amortisörü bakacağım bulurum belki
97 model frontera 2.2 nin bagj cam amortisörleri bitti yenisini takayım dedim orginal var yan sanayisi yok dediler her biri için 116.00 tl fiyat çıkardılar internette 98 frontera amortisörü(Tuff) 20-25 tl 98 in amortisörü uyarmı?Yada piyasada aynı amortisörlerden bulabilirmiyim önemli olan boyu...
Ynt: bu parçayı bulabilirmiyim?
Avcı-Balık kardeşim
Hafta sonu bi polyesterciye gittim sol arka parça için kalıp çıkacak şu bu dedi ve baya bi uçuk rakam çıkardı karşıma yolun düştüğünde bu parçayıda bulabilirsen bi fiatını da öğrenebilirmisin sana zahmet uygun olursa onuda alayım
teşekkürler