h.e.s kullanıcısının son içeriği

1. H

LR N1G sınıfı araçlarda Tüv muayene problemi

Ynt: LR N1G sınıfı araçlarda Tüv muayene problemi haydi geçmiş olsun darısı başımıza
  2. H

LR N1G sınıfı araçlarda Tüv muayene problemi

Ynt: LR N1G sınıfı araçlarda Tüv muayene problemi Arkadaş allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Bende 109" 3kapı var muayinem ağustosta doluyor.Sizlerin yazılarını okuyunca şaşırdım,çünkü geçen muayinede gazsızdırma istasyonundan önce ne istiyorlar öğrendim ve öyle gittim.İstekleri...
  3. H

Çıkma Dizel Defender Motoru

Ynt: Çıkma Dizel Defender Motoru Ben böyle bir motor taktırdım işletemeyince söktürdüm.Benzinliye, benzinli motor daha önce yazdığım mantığı söylediler.Fakat idda etmem kanun deyişir,muameleci bir yol biliyordur,çünkü benzine dizel takılmaz deniyordu ama takabiliyormuşun bazı kuralları...
  4. H

Çıkma Dizel Defender Motoru

Ynt: Çıkma Dizel Defender Motoru Trafikte faal olan arcın üzerinden çıkan motor,bildiğim kadarı ile takılamıyor.Sebebide motor sağlam olsaydı deyişmezdi mantıgı,ben uğraştım.Motor tadilatı yaparken sizden motorunu aldığınız arcın ruhsatının hurdaya ayrıldığını yazması gerekiyoridi.Bana...
  5. H

Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek

Ynt: Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek Marş sürem lpg ile ilintili mikser karburotörün boğazına biraz uzak vakum yaptıramıyor.Bu arda yakıtı denedim 1lt lpg ile 3,3km gidiyordum,şuan 4,8km gittim fakat lpg ayarı ile oynadığım için ayarlı deyil birde aracı köy yolu vede avda...
  6. H

Ynt: Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek özgür arkadaş öncelik ile kusura bakma ben biraz geç cevaplıyorum.Marş süremi sormuşsun,bayağı azaldı hemde direk lpg'de.Gerçekten şimdilik bayağı memnunum çunkü araba canlandı taktığımdan beri işe giderken hep landtı kullanıyorum.Fakat ne...
  7. H

Ynt: Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek ben bobin deyişmedim vede şuan bayağı güzel,zaten sorun çıkartmadan çalışır diye satıcı firma kataloğunda bildirmiş.Bobini deyiştirmeyi düşünüyorum fakat bir sorun olduğundan deyilde daha iyi ateşleme elde edeceğimi düşündüğümden...
  8. H

Ynt: Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek cem bey benim seri 3 üzerinde defender motor var dağıtıcıda 45D4 lukas neyse sizlerden cevap aldığım için çok teşekkürler.Bobinin + ucuna kırmızı kablo _ ucada siyah kablo bağladım vede marşa bastım inanmıyıcaksınız ama çalıştı yanlız biraz...
  9. H

Ynt: Land Rover 110 'u Elektronik Ateşlemeye Çevirmek bende arabama takmak istedim bu elektronik ateşleme sistemini ama kabloda kafam karıştı.Benim arbam 1984 mod seri 3 olup 2500cc motora sahip.Dağıtıcıya sistemi taktım herşey cuk oturdu fakat kırmızı ve siyah kabloları nereye monte edeceğim...
  10. H

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? ben salim 1984 mod 3 kapı 109 inc seri 3 üm var istanbul

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR