H@K@N kullanıcısının son içeriği

1. H@K@N

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Gezenbilir'e uzun zamandır girme sırfatım olmadı ama kendi çevremdeki offroad severler ile tanışmaktan da vazgeçmedim tabiki:)Ne dir listenin son hali? Bu arada küçükçekmece cennet mahallesinde sarı,dev tekerlekli,Tek kapı bir defender...
  2. H@K@N

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Gezenbilir'e uzun zamandır girme sırfatım olmadı ama kendi çevremdeki offroad severler ile tanışmaktan da vazgeçmedim tabiki:)Ne dir listenin son hali? Bu arada küçükçekmece cennet mahallesinde sarı bir dev tekerlekli Tek kapı bir...
  3. H@K@N

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Başka bir offroad sitesinden gelmiş olabilir bu konu başlığındaki ilgiyi alakayı görünce burdan adam çalabilirmiyiz die düşündü heralde:)
  4. H@K@N

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? hahahaha:)üye olunca nick name olarak ziyaretçi yapsın hatta:):)
  5. H@K@N

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? üstadım öğrenmek isteriz ama meraklandırdın şimdi:)
  6. H@K@N

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim forum ve organizasyonlar konusunda yeni bir aileye katıldınız diyebilirim:)yeni bir üye olarak site için size olumlu referans olabilirim:)
  7. H@K@N

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Bu hafta belgrad geçen hafta çatalca ondan önceki haftada sapancadaydım 3 haftadır asfalt olmayan bir yol ve bagajdaki mangal telimi koycak iki taş buluyorum.böyle bir grup kurulması gerçekten faydalı olacaktır.Hafta sonları...
  8. H@K@N

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Ben bu fikiri tuttum arkadaşlar:) bu arada bende k.çekmecede oturuorum ve nissan pathfınder sahibiyim.bu bölgenin aracı sayılırım ve yapılacak her organizasyona katılmayada talibim.Bilginize...
  9. H@K@N

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Arkadaşlar ben bu gezinin tarihini bulamadım.
  10. H@K@N

İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)

Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010) Gerçekten çok can sıkıcı mevzular hemen bütün ustalar bi sorunu çözmek için bi çok yeri söküp deneme yanılma yöntemiyle çözerler zaten.ya aynı sorunu daha önce çözmüş eski toprak bir çok iyibir jeep çi...
  11. H@K@N

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkeze keyifli forumlar ve aktif buluşmalar arkadaşlar...
  12. H@K@N

Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010) Pardon abi yine çok belli ettim acemi olduğumu kusuruma bakmayın ne diiym:) özür diliyim :)ters algıladım ben:)
  13. H@K@N

Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010)
  14. H@K@N

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Herkes hoşgeldi keyifli forumlar ve aktif buluşmalar dilerim arkadaşlar...
  15. H@K@N

Ynt: İstanbul Avrupa Yakası Hafif Off-Road Tanışma Ve Buluşma Gezisi (25 Nisan 2010) Çok keyifli bir gezi olmuş ama yaklaşık bir aydır avrupa yakasında tek yıldız lı 4x4 lerle yapılacak bir organizasyon bekliyorum.yapmışsınız ama konu organizasyon yapıldıktan sonra açıldı sanırım.eğer bir kaç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Geri