Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bu hafta rotamız Kadirli maksutoluğu yaylası
Yine çok güzel Korhan Mahmut resimler çok güzel begendim kendimi ordaymışım gibi hissettim teşekkür ederim ellerinize sağlık iyiki varsın 01 offroad gurubu sizinle gurur duyoyorum
Ynt: Yeni hayata geçen 01 offroad grubu ilk gezisini gerçekleştirdi
Mahmut resimler çok güzeldi ellerine saglık teşekkür ederim 01 OFF ROAD GURUBUNUN GERÇEKLEŞTİRDİGİ İLK ETGİNLİK HARİKA OLMUŞ HAFTAYA YENİ GEZİDE BULUŞMAK ÜZERE SEVGİYLE KALIN
Ynt: Adana Off Road Grubu; Eyner - Aladağ Katran Çukuru Gezisi (08 Ocak 2012)
Atilla eline koluna sağlık hepsi süper kareler kar bayagı varmış teşekkür ederim
Ynt: Adana Off Road Grubu; Karboğazı - Elmalı Kayak Şenliği Görselleri (25 Aralık 2011)
Ellerine sağlık Mahmut resimlerin çok güzel nazımla ikinizin çıktıgı yerin manzarası çok güzel bayağı kar var teşekkürler
Ben kendi gönderecegim ansiklopedileri ayarladım bir arkadaşımdan geln malzemelerle beraber en kısa zamanda kendi imkanlarımla gönderecem. Benim 85 tana büyük ansiklopedim var arkadaşımda kitap ve sağlık malzemesini ayarlayacak onları beraber gönderecem. Arkadaşlarımdan gelecek olan...
Ynt: SİİRT / Eruh İMKB YİBO acil kitap
Gökhan bey hocam varsa telefon numaranızı okulun açık adresini burayaen lısz zamanda yazarsanız ben kendi imkanlarımla ansiklopedilerimi gönderecem arkadaşlarımda hazırlıyor işte toplananları gönderme zorlugu var ben sürekli oturan fazla hareketi olmayan...
Ynt: SİİRT / Eruh İMKB YİBO acil kitap
Sevgili hocam ben 55 yaşında sokağa çıkamayan oksijen makinasıyla yaşayan biriyim. Sorunlarınızı okuyunca çok üzüldüm, elimden birşey gelmedigi için de üzüldüm. Benim de, çocuklarım küçükken biriktirdigim kitaplarım vardı. Kupon karşılıgı biriktirdigim...