haefez kullanıcısının son içeriği

1. haefez

Acil Satılık 10x15 Jant Cj İçin Veya 2 Flanşlarla Beraber XJ ZJ İçin

Ynt: Acil Satılık 10x15 Jant Cj İçin Veya 2 Flanşlarla Beraber XJ ZJ İçin jantlar güncel ise telefon rica edebilirmiyim.
  2. haefez

Cherokee XJ parçaları (proje fazlası)

Ynt: Cherokee XJ parçaları (proje fazlası) slm lar aracınız çok güzel olmuş keyifli offroad lar bendede 92 model var xj nin çıkma parçalarını bulabilirmiyiz.yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden.
  3. haefez

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... sıradayım :)
  4. haefez

THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:(

Ynt: THE FARUK Faruk Kayhan Aramızda Ayrılalı 1. Yıl Oldu :(:(:(:(:( ALLAH RAHMET EYLESİN NUR İÇİNDE YAT FARUK ABİ...
  5. haefez

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... TEKİLANIN GÜCÜ...:)
  6. haefez

Rc Landrover Araçlar

Ynt: Rc Landrover Araçlar İlginiz için teşekkürler Barış bey bende yurtdışını bekliyorum türkiyede veya sizde vardır diye sordum bende yurtdışında jeep wrangler 4 kapılı veya da fj cruiser düşünüyorum
  7. haefez

Nikon d90 70 200 lens aranıyor !!!

Nikon d90 uyumlu 70-200mm lens aranıyor !!!
  8. haefez

Rc Landrover Araçlar

Ynt: Rc Landrover Araçlar Barış bey iyi günler benle bu işle ilgileniyorum vede araç lazım sakıncası yoksa elinizde kaç araç modelleriyle öğrenmemin sakıncası varmı bide elinizde varsa satılık olan var mı ? :D
  9. haefez

Akdeniz - Ege - Marmara ve Batı Karadeniz Gezimiz ( Ağustos 2011)

Ynt: Akdeniz - Ege - Marmara ve Batı Karadeniz Gezimiz ( Ağustos 2011) işte bundan sonrasını sabırsızlıkla bekliyorum abi..
  10. haefez

Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti bencede o çukurda herşeyle karşılaşılabilir.. :D
  11. haefez

ADANOFF Yeni Web Sitesi İle Karşınızda

Ynt: ADANOFF Yeni Web Sitesi İle Karşınızda tebrik ederim .çok şık olmuş.
  12. haefez

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... yusuf hacı kızcak işi gücü bıraktın bakıyom.....
  13. haefez

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Araca zaten diyecek birşey yok cj hastası için ideal bi makina.hatta idealden de üstün.
  14. haefez

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Allah nazardan saklasın herşeyile dehşet olmuş GÜVEÇ.. :D :D
  15. haefez

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) her şey gezenbilir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,806
Kaydolan Son Üyemiz
keremmerall

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri