Hakan Karadayı kullanıcısının son içeriği

1. Hakan Karadayı

Disco 3 için orginal su geçirmez koltuk kılıfı arıyorum !!!!

Selamlar Land Rover Discovery 3 için su geçirmez koltuk kılıfı arıyorum nereden temin edebilirim acaba ?
  2. Hakan Karadayı

Polaris RZR

Ynt: Polaris RZR Katılmak isteyenler için Yeşilvadi - Şile Tel: (0216) 734 20 98 Kutsu bey ile irtibata geçebilirisniz . Hakan
  3. Hakan Karadayı

Polaris RZR

Ynt: Polaris RZR Kamufulaj 2
  4. Hakan Karadayı

Polaris RZR

Ynt: Polaris RZR RZR ye bir kamufulaj kaplatmıştık güzel olmuştu hani ...
  5. Hakan Karadayı

Polaris RZR

Ynt: Polaris RZR Polaris RZR 800 ( Dar yolların kralı :) )
  6. Hakan Karadayı

Polaris RZR

Ynt: Polaris RZR Ömerli mola 2
  7. Hakan Karadayı

Polaris RZR

Ynt: Polaris RZR Şile Ömerli yemek molası
  8. Hakan Karadayı

Polaris RZR

Ynt: Polaris RZR Ömerliye giderken yolu tuturadım ...Fazla hızlı girince viraja çamurda kaydım ve yanlamasına düştük .Emniyet kemeri olduğundan sapasağlam çıktık içinden :)
  9. Hakan Karadayı

Polaris RZR

Ynt: Polaris RZR Polaris'ten Süper Kask ...
  10. Hakan Karadayı

Polaris RZR

Ynt: Polaris RZR Allahtan 4 RZR vardı da motoru 2 si ile çekebildik suyun içinde kamyon kadar agır oldu yan dönünce akıntıda var haliyle :) Suyun içinde donduk , çıkınca hemen eşyaları çıkardık yedekleri paylaşarak giydik. Sudan çıkan motor doğal olarak çalışmadı . Servisteki arkadaslar...
  11. Hakan Karadayı

Polaris RZR

Ynt: Polaris RZR Mart ayında şile tarafında yaptığımız bir gezide derden geçerken dere birden derinleşti :)) Sağnak yağmurdan 2 gün sonra gittiğimiz için dere de akıntı çok hızlıyde motor su alınca hava aldığı yerden stop etti ve akıntı motoru hemen yan cevirdi .
  12. Hakan Karadayı

Polaris RZR

Ynt: Polaris RZR resimler
  13. Hakan Karadayı

Polaris RZR

Ynt: Polaris RZR Arkadaşlar geçen hafta yapti bu geziyi, bbize yolladıkları mesaj ile resimleri paylaşayım dedim ... ''gecen hafta kemerden saklikent elmali uzerinden fethiye ye gittik muhtesemdi surekli 1600-2200 metreler civarindaydik beydaglari ve akadaglarin yuksek gecitlerinden gecmaya...
  14. Hakan Karadayı

Polaris RZR

Ynt: Polaris RZR Biz haftasonları Şile - Yeşilvadi de bulunan polaris riders club diye bir yere gidiyoruz . Yaz sezonu yuzunden ara verdik Eylül başı itibarı ile yeniden başlayazagız. Siz gidip yeri önceden görüp parkuru inceleyebilir oradaki işletmeciden bilgi alabilirisniz...
  15. Hakan Karadayı

Polaris RZR

Ynt: Polaris RZR 06 NİSAN 2008 Şile Ömerli

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,049
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw