Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 10. İsoff Off-Road Oyunları - Tekirdağ, Kartaltepe (23-24-25 Ekim 2009)
Arkadaşlar..
Amacım bu platformda birilerine sataşıp rahatsızlık vermek değil..Bir şekilde o mekan zarar görmüş..Her ne şekilde olursa olsun bu durumu kabul etmeyip savunma yapma pozisyonuna geçmek asıl beni...
Başkalarının sizi karalama ihtiyacı duyması kanaatiniz..sanırım kuruntu..Arkanız da bıraktıklarınızla..ne kadar duyarlı bir oluşum olduğunuz görünüyor..
Bir şey ıspatlamak durumunda değilim...Sizden başka herkez anladı.. Siz de lütfen Algıda Yetersizlik durumunuzu..Bir Uzmanla paylaşın..çevrenize rahatsızlık vermeyin..
Doğru söylüyorsunuz.. korumak benim tekelimde değil.. Ama anladığım kadarıyla kirletmek sizin tekelinizde..
Ben burda boş politik yazılar yazarak..vakit geçirmiyorum..mevzuyuda uzatmaktan yana değilim..Siz dahil...
Sayın hanımefendi,
Sizinde konuyu anlamama çabalarınıza inanamıyorum.. O görüntülerde savunulacak bir şey olmamasına rağmen.. müsebbibi kim olursa olsun.. Tasvip edilemez.. yapılan organizasyon sayısı 100 de...
Ufuk bey,
Bu konuya müdahilmisin neresinde yer alıyorsun mevzunun bilmiyorum..Biz neden bahsediyoruz..Sen valilik izni, yok belediye..masalları anlatıyorsun pişkinliğin bu kadarına pes..Biz orada yaşıyoruz..ve hep...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Muratcım (Öz) Canım Yarın belki görüşemeyiz erken erken Yeni yaşını kutlamak istedim.. :)
İyiki doğdun..İyiki varsın...
Sağlık Mutluluk ve Esenlikler....