Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kuru Dalış Elbisesi Hakkında Yorumlarınız...
Organizasyon çok hoşuma gitti. Ayrıca sizlerle tanışabilmek te çok güzel olacak. Fakat kesin geliyorum deyip, ismimi yazabilmem için bir kaç güne daha ihtiyacım var. Umarım gecikmem sorun oluşturmaz. (Malzeme ve araç problemim yok)
Sevgilerimle
Ynt: Kuru Dalış Elbisesi Hakkında Yorumlarınız...
Sevgili Dostlar,
Dalışa yeni başlayan bir kişi için en iyi tercihi 5 mm 2 parça elbise olduğunu düşünüyorum. Zira değişik iklim koşullarında sorun yaşamadan yıllarca kullandım ve kullanıyorum. Kuru elbise ise gerçekten soguk sularda konforunuzu...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Değerli Dostlar,
İsmim Haluk Pektaş, İstanbullu 46 yaşında bir hekimim. Amatör olarak dalgıçlık (scuba) yapıyorum.
Günlük trekking'lere katılmak arzusundayım.
Sevgiler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Değerli Dostlar,
İstanbulda benim gibi orta yaşlılara göre günlük doğa yürüyüşleri için önerebileeğiniz grup veya kuruluşlar varmı ?
Yazabilirseniz müteşekkir kalırım.
Sevgiler