haramicadu kullanıcısının son içeriği

1. haramicadu

Sultanahmet - Ayasofya Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010)

Ynt: Sultanahmet - Ayasofya Fotoğraf Gezisi ve Tanışma Toplantısı (31 Ocak 2010) 1. Berk Saraç (Berksito) + 1 2. Esra Akeroğlu (eftaLYa) 3. Nilsun+Kenan 4. Mustafa Eraslan (Mezzy) 5. Hakan Özkaya (Kasif) + 1 6. Nursel Yılmaz (Nursel) 7. Ünal Çelik (ulusotomotiv) 8. uygar ( uygar) 9. Zeynep...
  2. haramicadu

Domuz Gribi

Ynt: Domuz Gribi Aşısı ve Adjuvant Çok çok geçmiş olsun.Söylediklerinizde sonuna kadar haklı olmanızla birlikte unutulmaması gereken birşey daha var.Günümüz hastalıklarının çoğunun mono faktöriyel değil de multifaktöriyel olması.Bu yüzden virüs kaynaklı hastalıkları yine de küçümsememek...
  3. haramicadu

Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) kedi fotoğraflarına bayıldım bittim süperler :) ellerinize sağlık esra akeroğlu..
  4. haramicadu

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) ben de katılıyorum :) bu arada sınavım olmasına rağmen gelmeme değen bir gezi oldu :) demek ki neymiş her sınav öncesi açık hava gezisi şart ;D
  5. haramicadu

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) o kadar yorgunluğun üstüne yemek için sıra beklemek kolay olmadı:) tepeye çıkarken mangal taşımak..daha zahmetli olur gibi :) nese şişler güzeldi :P
  6. haramicadu

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) gezenbilir'le olan ilk aktivitemdi.ve çok çok keyif aldım hatta erken yanınızdan ayrılma fikri ile gelmiş olmama rağmen ben de 17.15 kabataş vapuruna bindim :)) Daha güzel gezilerde buluşmak üzere :)...
  7. haramicadu

Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) http://www.ido.com.tr/index.cfm?page=SubPage&kapsam=224&textid=2250&ln=TR (ido vapur saatleri )
  8. haramicadu

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) bu konuda bilgisi olan cevaplasa iyi olur.açıkcası kendim 12.30 vapuru ile geri dönmeyi planladım vize döneminde olduğum için :(
  9. haramicadu

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Duyurusu "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009) 1- eftaLYa (Esra Akeroğlu) Kabataş 09.10 - bostancı da olabilir 2- pebble (Nilsun)+1 3- Kasif (Hakan)+1 4- Dream_Rocker (Onur) (belki +1) 5- ufuk (Ufuk SARNIK) 6- Berksito (Berk Saraç) + 1 7- Nurtella...
  10. haramicadu

Domuz Gribi

Ynt: Domuz Gribi Aşısı ve Adjuvant Eh bi zahmet çeşitlilik göstersin yoksa biyoteknoloji şirketleri nerden para kazanacaklar :) Beni infekte eden virus ile sizi infekte eden virus aynı değil dolayısı ile aşının size iyi gelecek diye bir kaidesi de yok:) Şirketler sadece en yaygın gösteren...
  11. haramicadu

Domuz Gribi

Ynt: Domuz Gribi Aşısı ve Adjuvant Aralarındaki en ilginç farklardan biri-bence- influenza gribinde(normal gripte) hapşırmanın çok sık görülmesi ile birlikte domuz gribinde sık görülmemesi.
  12. haramicadu

Domuz Gribi

Ynt: Domuz Gribi Aşısı ve Adjuvant Sanırım bu link normal grip ile domuz gribi arasındaki farkı anlamıza yardımcı olacaktır . http://www.ntvmsnbc.com/id/25017593/
  13. haramicadu

Konya Yemekleri

Ynt: Konya Yemekleri Konyada özellikle su böreği kıymalı olarak yapılır:) yemeklerimizde eti olmazsa olmazlardan sayarız:)Belki de etliekmeği bu yüzden çok seviyoruz :) Ayrıca etliekmeğe lahmacun gibi demelerine de sinir oluruz :)
  14. haramicadu

Domuz Gribi

Ynt: Domuz Gribi Aşısı ve Adjuvant selamlar C planı kendiiliğinden oluyor zaten :) geçen sene kolunu kırdı,aldı tüm genetikçilerin ahını tabi:) B planı ise sevmediğim derse de çalışmayı da sevmem ki ;D vizelerim münasebeti ile yazmaya başladığım gezenbilir'i sevmeye başladım :) geriye 3 tane...
  15. haramicadu

Domuz Gribi

Ynt: Domuz Gribi Aşısı ve Adjuvant Hehehe bu bahsettiğim dersin hocası öyle bi hoca ki: insanda ders çalışma iştahı bile bırakmayan cinsten.10 sorudan 4 tane soru cevaplayıp-ama doğru değil- 80 alabilmekle birlikte,hatta tüm soruları saçma sapan cevapladım dediğiniz kağıttan 95 bile...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri