Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: warn marka vinç arızası
oktay bey anlatdınıza göre vinç arızalı degil.vincin gövdesinde bağlı olan sarı kırmızı mavi renkli kabloları sökün.kırmızıyı söktüğünüz uca yani vincin gövdesindeki yere harici bir aküden direk elektirik verin.akünün eksi ucundan vincin gövdesine şase verin.daha...
Ynt: Seri 3 TI Dual Matik Sorunu? Yardımlarınızı Bekliyorum.
dual matik in resimlerini gördüm üst kapağını sök dişliyi ileriye iten yay kırılmıştır muhtemelen.yay kırıksa tamiri mümkün.eğer kırık değilse yayın uçlarını biraz açarsan kilitleme daha sağlam olur dişli oturur sorun gider.
Ynt: Seri 3 TI Dual Matik Sorunu? Yardımlarınızı Bekliyorum.
meraba üzerindeki dogalmatikler levyelimi yoksa göbekten cevirmelimi göbekten olanlar tamiri olmaz yenisidersen 330 tl takımı eger içinin dişlerinin 10 veya 24 dişmi olduguna bakarsan sana yardımcı olurum ok.
Ynt: Freelander; Geri Vitese Girme Sorunu
geri vitesinizin düzeldigne sevindim sanzuman yag filitresini söktürüp tinere 15 dakika yatır ve cıkar icine hava tabancası ile tekrar tiner bas ve kuru hava ile kurula taktır .sanzumana mobil marka atf koy yeni yağ sorun tamamen ortadan kalkacaktır.ok...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
ali bey meraba bende ihaleden araç alıp yapıp satanlardanım öncelikle akbabalar tabirinizi kınıyorum..... gelelim konuya mke dan aldıgınız bir araca temiz binmek için yaklaşık 10 bin tl masraf etmeniz gerekir size buna 1000 tl plaka masrafı ekleyin eder...
Ynt: Defender Stepne Bağlantı Aparatı İçin Yardım...
ankaradan 80 100 lr aldıgın taşıyıcıya tornacıya 4tane burc ve saplama yaptırman gerekir ben hemen hemen hepsine baktım buda demekki 100 tl masraf demek ne gerek var hurdayla ugraşmaya al yenisini 225 tl ye ok
Ynt: freelander geri vitese girme sorunu.
sabah geriye girme sorununu yaşıyorsan bu işin beyinle falan ilgisi olmaz kardeşim sabah aracı 10 dakika calıştır boşta yani n.de p degil daha sonra al rye yani geri vitese eger sorunun ortadan kalkdıgını göreceksin. peki düzelmişse ne yapıcan onu...
Ynt: Orijinal 110 TDI Motoru mu Yoksa Puma Motor mu?
bi land ustası olarak tabiki puma 14 adet defendere taktım super en önemlisi hararete dayanıklı motor