Ynt: warn marka vinç arızası
winc arızasını gıderdım sızınle paylaşmak ıstıyorum ;
wıncı ankara şaşmaz ve ornek sanayı sıtesıne bıkac oto elektrıkcıye gosterdım bır elektrıkcı elektrık problemı olmadıgını ve ancak bu ıslerden anlamadıgı ıcın acamayacagını baska bırını bulmamı onerdı.. boylece 4-5 elektrıkcıye sordum ama kımse tamıre yanasmadı .. bursa ve ıstanbul warn winc servıslerınden ankarada bu ısı yapabbılecek adres vermelerınden ıstedım ancak ankarada boyle bır servıs olmadıgını wıncı ıstanbula kargolamamı ıstedıler baska da yardımcı olamayacaklarını bıldırdıler .
umıdı kesmıs gerı donerken ostım sanayı sıtesınde ıs makınelerı tamırı yapan deger otomotıve ugradım ( kapısında yapılı mavı cj 5 vardı) deger otomotıvın sahıbı de cj 5 topluyorus hemen yardımcı oldu bır elektrık ustasıyla ıcını soktuk ıcındekı komurler sudan dolayı sıkısmıs ve bobıne temas etmıyormus bu nedenle elektrık akımını motora ıletemıyormus .. balata spreyı ıle komurler temızlendı zımparanandı . wıncın kapagı kapatılırken tekrar su almaması ıcın sılıkonlandı takıldı ve çalıstı

... şans eserı wıncı ıstanbula kargolamaktan kurtuldum cunkı sordugum tum elektrıkcıler bu işe bulasmak ıstemedı

ancak uzucu olan ıse başkentte bu kadar off-road modifiyeli arac varken winc arızasını tamır edecek servısın olmaması ( veya bılınmemesı ) ...